OPĆINA REŠETARI

Od danas s radom počinje reciklažno dvorište u Rešetarima

REŠETARI, 27. kolovoza 2020. - Općina Rešetari i Odlagalište d.o.o.  obavještavaju mještane Općine Rešetari da je s radom počelo RECIKLAŽNO DVORIŠTE u Ulici bana Josipa Jelačića 66 c u Rešetarima danas, 27. kolovoza 2020. godine u 10 sati.

     Reciklažno dvorište radit će ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7 do 15 sati, a utorkom i četvrtkom od 13. do 20 sati, te svake druge subote od 7 do 11 sati.

     Reciklažno dvorište služi isključivo za potrebe mještana Općine Rešetari koji  otpad odlažu besplatno. Pravne osobe mogu odlagati otpad u reciklažno dvorište uz naknadu. Način rada i postupanja, vrste i količine otpada koje se zaprimaju u reciklažnom dvorištu propisani su pravilnikom o načinu rada reciklažnog dvorišta 

    Pozivaju se svi mještani Općine Rešetari da se pridržavaju radnog vremena, propisanih pravila ponašanja i postupanja s otpadom, s kojima su ranije upoznati.

   Podsjetimo. Općina Rešetari realizirala je projekt izgradnje reciklažnog dvorišta vrijedan 5,2 milijuna kuna, od kojih  je EU sufinanciranje EU iznosilo 4,1 milijun kuna iz Kohezijskog fonda putem Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

 

Slične objave