Vanda Winter oduševila

Hit komedija `Ritina škola` izvedena 150. put

u On line kazalištu uživo i pred publikom u Kazalištu Mala scena

 

Sinoć  je u Kazalištu Mala scena po 150. put izvedena hit komedija `Ritina škola` u kojoj je u ulozi Rite premijerno nastupila Vanda Winter koja je ulogu preuzela od Nataše Janjić Medančić koja je na porodiljnom, a koja je za ulogu Rite dobila gotovo sve kazališne nagrade.

Vanda je, sudeći po reakcijama publike, također napravila uogu za pamćenje. Gledatelji su oduševljeni cijelom predstavom, a njezinu Ritu nazivaju gumačkim ostvarenjem za Oscara.  

Marko Torjanac, Vandin partner u predstavi i redatelj predstave, za Vandu ima samo riječi hvale i kaže da se Vanda još jednom dokazala kao jedna od najboljih hrvatskih glumica, oduševljen njezinom glumačkom kreacijom Rite.

Torjanac je 150. izvedbu `Ritine škole` čestitao i Nataši Janjić Medančić koja je kolege bodrila gledajući ih na streamingu u On line kazalištu uživo i odmah po završetku predstave na facebooku napisala čestitku svom `starom ratnom drugu` kako je nazvala Torjanca i Vandi Winter kojoj je poručila da je bila fantastična. Napisala je da su režija i prijenos s četiri kamere bili savršeni i sve pozvala trkom u On line kazalište uživo, a riječi pohvale za prijenos stižu i od mnogih on line gledatelja koji ovu formu prijenosa nazivaju kombinacijom kazališta i filma.

Nakon predstave otvoren je šampanjac na malom prijemu koji se održao na otvorenom ispred Kazališta Mala scena u skladu s epidemiološkim mjerama.

Ova izvedba `Ritine škole` bile je ujedno i treća izvedba u On line kazalištu uživo koje prenosi predstave s četiri kamere i koje putem streaminga možemo gledati gdje god da se nalazimo.

Time su prvi on line prijenos uživo imale sve tri predstave u ovom prvom ciklusu On line kazališta uživo. Već sljedeće nedjelje, 15. studenoga na rasporedu je ponovno `Velika Zvjerka`, urnebesna komedija o lovu na posao života, a 22. studenoga komedija za samopomoć u teškim vremenima `Tko je ovdje lud?`.  Ritina škola na rasporedu On line kazališta uživo ponovno je 29. studenoga.

Ulaznice za On line kazalište uživo možete, po cijeni od 39 kuna, kupiti na https://live.planet-art.hr/ i svake nedjelje u 20h možete gledati predstave on line uživo na svim uređajima koji imaju internet. 

Slične objave