OPĆINA REŠETARI

Sportski centar Rešetari, vrijedan 10 milijuna kuna, novi je projekt Općine Rešetari

REŠETARI,  15.  siječnja 2021. - Brojnim projektima koji su realizirani  prošle,  i prethodnih godina,  unaprijeđen je ukupan   život  stanovništva, a  neki  kao što su nova  općinska upravna zgrada, dječji vrtić i  vatrogasni dom  izmijenili su i izgled  središta  Rešetara. 

 Kako doznajemo od načelnika Zlatka Age, u fazi izrade je  glavni projekt  i priprema za aplikaciju  prema Eu fondovima  Sportskog centra Rešetari  koji će se  graditi na prostoru iza  osnovne škole i  nogometnog igrališta  kao sportski i rekreacijski centar za  sve stanovnike općine. Osim sportaša obradovati će i  pružiti  zavidne uvjete za  bavljenje sportom   učenicima osnovne škole i polaznicima dječjeg vrtića, te  rekreativcima.

   Sportski centar Rešetari imat će, osim  nogometnog igrališta sa atletskom stazom i  ostalim sadržajima za atletske  discipline,  malonogometno igralište s umjetnom travom i  terene za male sportove kao što su rukomet, odbojka i košarka.  Imati će skeit park i  fitnes na otvorenom, a izgradit će se i pristupna cesta  s parkiralištem. Na prostoru Sportskog centra Rešetari  bit će postavljen i montažni objekt  namijenjen mladima.

   Kada bude dovršen Rešetari će imati  sportski centar, kojeg načelnik Zlatko Aga naziva projektom budućnosti,  na kojemu će mu mnogi zavidjeti. Projekt je vrijedan 10 milijuna kuna.

Slične objave