OŠ „MATO LOVRAK“ PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
08. veljače 2019.

Policija uhvatila maloljetnike koji su šarali po školi

 

Dvojica maloljetnih Novogradiščana pisala je grafite na zidu dvorane Osnovne škole „Mato Lovrak“. Utvrdili su to policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška koja pisanje grafita karakterizira kao kazneno djelo štećenja tuđe stvari. Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu, Policija će izvješće dostaviti i Centru za socijalnu skrb.

 
NOVA KAPELA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
08. veljače 2019.

Požar  u Magić Maloj:  Smrtno stradala  81-godišnja starica

 

U požaru kuće u Magić Maloj smrtno 6.siečnja stradala je  81-godišnja starica.   Požar se brzo razbuktao i zahvatio cijelu kuću u kojoj je starica sama živjela tako da  joj susjedi, koji su prvi pritekli u pomoć, nisu  uspjeli     spasiti život, a  ni vatrogasci iz Nove Kapele i Magić Male  koji su požar došli gasiti.

 
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA PDF Ispis E-mail
Autor hssbpž   
08. veljače 2019.

Svaki nam je doručak i veći dio ručka - iz uvoza

 

Saborski zastupnik HSS-a Davor Vlaović u ime Kluba HSS-a u Hrvatskom saboru je govorio je o problematici poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj s naglaskom na sve veći uvoz, posebice mesa loše kvalitete. Naglasak je stavio na govedarstvo i uvoz zdravstveno neispravnog mesa.

„Radi hrvatskih građana, potrošača i hrvatskih poljoprivrednika ne smijemo šutjeti o problemu uvoza zdravstveno problematične govedine. Prema izjavama nekih dužnosnika hrvatski građani se ne trebaju brinuti jer na policama hrvatskih dućana nema mesa iz poljskih klaonica. Je li tomu doista tako?

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
08. veljače 2019.

Počinju radovi na obnovi  pročelja  zgrade  „starog suda“

 

Kada  dozvole  vremenske prilike počinju radovi na obnovi  pročelja  zgrade  „starog suda“ na Trgu kralja Tomislava 5.  Uz obnovu fasade radovi  obuhvaćaju  i izmjenu vanjske stolarije. Investitor je Grad Nova Gradiška, a izvođač  tvrtka Kala d.o.o. iz Cernika.

 
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA PDF Ispis E-mail
Autor Klub zastupnika HSS   
07. veljače 2019.

Zastupnik Vlaović o Zakonu o knjižnicama

 

 
OBNOVA OSNOVNIH ŠKOLA PDF Ispis E-mail
Autor bpž.hr   
07. veljače 2019.

Energetska obnova osnovnih i srednjih  škola

Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Staro Petrovo Selo  i Osnovna škola  „Mato Lovrak“ dvije su od  devet škola u Brodsko-posavskoj županiji  u kojima su prošle godine  započeli radovi na energetskoj obnovi.  U nekim školama radovi su  završeni, a petrovoselska i novogradiška osnovna škola  su  među onima  gdje izvođač  u ovoj godini radove privodi kraju.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 461

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba