TURISTIČKA ZAJEDNICA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Ružica Vidaković   
14. lipnja 2019.

Posjet stranih novinara tijekom studijskog putovanja u organizaciji TZ Brodsko – posavske županije, a slijedom najave HTZ-a


Dana 8.6.2018.,/subota/  slijedom najave Glavnog ureda HTZ-a, Turistička zajednica Brodsko – posavske županije je ugostila španjolske novinarke i blogerice; Lidia Gonzalez Ndivo i Maria Magdalena Munar Krohn koje su suradnice časopisa Condé Nast Traveler koji surađuje  i sa nekoliko dodatnih medija: https://www.hoyaragon.es/, https://etheriamagazine.com/, https://www.eldiario.es/.

Po dolasku u našu županiju prvo su posjetili Eko etno selo Staru Kapelu gdje je  gostima  priređeno osvježenje i degustacija domaćih proizvoda u kući obitelji Staklarević.

Nakon ručka, pohvalili su slavonsku gastronomiju te vrlo zadovoljno usporedili uslugu s uslugom u njihovoj zemlji nakon čega su  izrazili zadovoljstvo ljubaznošću domaćina .

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Foto Moto klub Nova Gradiška   
14. lipnja 2019.

Kolege profesionalni vozači, članovi Moto kluba Nova Gradiška i pridruženi moto klubovi otkrivaju spomen ploču Kristijanu Filjeviću Fifiju

 

Okupljanje je planirano u subotu, 15, lipnja 2019. godine u 10:30 sati u restoranu Tri Lovca (4. Gardijske brigade 32, Knin) odakle će se krenuti prema mjestu postavljene spomen ploče

Prijatelji i kolege profesionalni vozači tragično preminulog Kristijana Filjevića (37) iz Nove Gradiške, kao i članovi moto klub Nova Gradiška te pridruženih moto klubova pozivaju vas da im se pridružite na otkrivanje spomen ploče u znak trajnog sjećanja na preminulog kolegu i prijatelja “Fifija”.

 
KINO NG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
14. lipnja 2019.

LJUDI U CRNOM: GLOBALNA PRIJETNJA

 

PETAK, 21. 6. U 19,00

DOM KULTURE

IZVORNO IME: Men in Black: International

REDATELJ: F. Gary Gray

 
SVEČANOST ZNANJA I KNJIGE PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
13. lipnja 2019.

Matica hrvatska knjigama nagradila najbolje učenike osnovnih i srednjih škola

 

Ogranak Matice hrvatske Nova Gradiška i ove godine knjigama je u izdanju Matice hrvatske i Godišnjakom nagradio najbolje učenike osnovnih i srednjih škola novogradiškog kraja. Svečanost znanja i knjige održana je u Gimnaziji na čemu se, pozdravljajući predsjednicu  Vjekoslavu Bagarić, prof. i članove ogranka, nastavnike, učenike i njihove roditelje,  zahvalila ravnateljica Ljiljana Ptačnik, prof.  ističući da joj je čast i zadovoljstvo što je Ogranak Matice hrvatske odabrao da Gimnazija bude domaćin.  Mihaela Đeraj, voditeljica  gradskog Odsjeka za društvene djelatnosti izrazila je zadovoljstvo što jer  Ogranak Matice hrvatske i ove godine nastavio s nagrađivanjem najboljih učenika osnovnih i srednjih škola. Kazala je da to pokazuje kako se njihov trud i  rad prepoznaje ne samo u njihovim školama već i izvan njih i dodala da im  je  Ogranak Matice hrvatske pravi poticaj jer  vrednuje njihovu izvrsnost. Nagrade je primilo 28 odlikaša iz  tri srednje i 10 osnovnih škola  iz novogradiškog kraja. Od 1991. godine do danas dodjela knjiga matičinih izdanja postala je dio tradicije Ogranka Matice hrvatske Nova Gradiška.

 
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA PDF Ispis E-mail
Autor hss.bpž   
13. lipnja 2019.

Znamo li kako se čuva suverenost Hrvatske?

 

U Hrvatskom saboru su u srijedu raspravljeni zakoni o vodama. U ime Kluba HSS-a o problematici osiguranja dostupnosti vode svakom hrvatskom građaninu i načinu čuvanja hrvatskih nacionalnih bogtstava, koja ne smiju prijeći u ruke strancima, govorio je saborski zastupnik Davor Vlaović. Vlaović je čuvanje hrvatskih vodnih resursa i izvorišta pitke vode okarakterizirao  jedinim načinom iskazivanja domoljublja i suverenosti Hrvatske. Zapitao se hoće li se predloženim zakonskim mjerama postići glavni cilj i svrha očuvanje  hrvatskih prirodnih bogatstava.

 
GRAD NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Mihaela Đeraj   
12. lipnja 2019.

Obavijest građanima o preventivnoj dezinsekciji komaraca na području grada Nove Gradiške

 

Obavještavamo građane Nove Gradiške kako će tvrtka Eco Energy d.o.o. za proizvodnju i usluge iz Slavonskog Broda po narudžbi Grada Nova Gradiška provoditi sustavnu preventivnu dezinsekciju- adulticidni tretman komaraca (tretman zamagljivanjem) na području grada Nove Gradiške, Ljupine, Prvče i Kovačevca, i to:

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 513

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba