INDUSTRIJSKI PARK PDF Ispis E-mail
Autor Lea Lipičanin   
10. listopada 2018.

Predsjednica posjetila tvrtku Clarum u Industrijskom parku

 

Završavajući svoj dvodnevni posjet Brodsko-posavskoj županiji, predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović posjetila je tvrtku Clarum, jednu od najuspješnijih tvrtki na novogradiškom području. Tvrtka Clarum proizvodi suhu tjesteninu, svježe proizvode od tijesta i zamrznute proizvode od tijesta najviše kvalitete i visoke dodane vrijednosti. Dobrodošlicu predsjednici iskazali su Drago i Ivan Šimić, vlasnici tvrtke sa djelatnicima. Razgledavajući proizvodni pogon predsjednica je izrazila zadovoljstvo i poželjela „Clarumu“ još više uspjeha u radu i poslovanju.

 
ŠUGNG PDF Ispis E-mail
Autor ŠUGNG   
10. listopada 2018.

Novi projekt - „ONE WORLD, ONE LOVE, ONE COMMUNITY“

 

Športska udruga gluhih Nova Gradiška, u suradnji s partnerima, pokrenula je projekt „ONE WORLD, ONE LOVE, ONE COMMUNITY“ s ciljem uključivanja osoba s invaliditetom (OSI) u sportske aktivnosti i njihove dublje integracije u društvo. Projekt je financiran u okviru programa OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Financirat će se iz Europskog socijalnog fonda u 100% intenzitetu u iznosu od 1.497.955,00 kn, a trajat će 36 mjeseci. Partneri u provedbi projekta su: Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška, Udruga (na)gluhih osoba Videatur, Udruga slijepih Nova Gradiška, Kuglački klub „Obrtnik-bam“ Nova Gradiška, Industrijsko-obrtnička škola, Stolnoteniski klub „Strmac“ Nova Gradiška te Osnovna škola Ljudevita Gaja.

 
STARA GRADIŠKA / OKUČANI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. listopada 2018.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila Postaju granične policije u Staroj Gradiški i Okučane

 

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je u sklopu dvodnevnog boravka u Brodsko-posavskoj županiji, 9. listopada, u poslijepodnevnim satima posjetila Postaju granične policije Stara Gradiška, Policijske uprave Brodsko-posavske. Dočekali su ju učenici područne Osnovne škole u Staroj Gradiški i općinski načelnik Velimiri Paušić, koji je predsjednicu darivao cvijećem.

 
BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA PDF Ispis E-mail
Autor bpz.hr   
10. listopada 2018.

Predsjednica RH svoj ured privremeno preselila u Brodsko-posavsku županiju

 

U prigodnom obraćanju predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poručila je kako je u Brodsko-posavsku županija došla razgovarati s predstavnicima županije, gradova i općina o razvojnim planovima, ali o problemima koji tište građane Brodsko-posavske županije te naglasila da su nove investicije i zapošljavanje ključni za Slavoniju, Baranju i Srijem.

"Mnogo se s pravom očekuje od mjera u sklopu projekta za Slavoniju, Baranju i Srijem, posebice kada je riječ o otvaranju prostora novim proizvodnim i drugim razvojnim investicijama s krajnjim ciljem pune zaposlenosti, rasta plaća i standarda. To je od ključne važnosti kako bismo zadržali mlade i očuvali ljudske resurse za buduće generacije", poručila je predsjednica Grabar-Kitarović.

 
BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA PDF Ispis E-mail
Autor BPŽ   
09. listopada 2018.

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović od 9. do 10. listopada izmjestit će svoj Ured u Brodsko-posavsku županiju

 

Program posjeta Brodsko-posavskoj županiji predsjednica Republike Hrvatske započet će polaganjem cvijeća ispred spomenika „Prekinuto djetinjstvo“ u Slavonskom Brodu. Predsjednica će potom, ispred zgrade Brodsko-posavske županije, zajedno sa županom Danijelom Marušićem i gradonačelnikom Slavonskog Broda Mirkom Dusparom nazočiti podizanju predsjedničke zastave. Nakon obraćanja nazočnima Predsjednica će u Privremenom uredu u zgradi Brodsko-posavske županije održati radne sastanke s predstavnicima Županije i vodstvom Grada. Predsjednica Republike potom će se susresti s prečasnim Ivanom Lenićem, dekanom Slavonskobrodskoga dekanata, udrugama hrvatskih branitelja, te udrugama i pojedincima s područja Brodsko-posavske županije.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
08. listopada 2018.

Svečano za Dan neovisnosti

 

U povodu Dana  neovisnosti, 8.listopada predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Grada Nova Gradiška, predvođeni zamjenikom gradonačelnika Borislavom Vidošićem i  predsjednicom Gradskog vijeća dr. Ljepšom Rakas-Vujčić, Brodsko-posavske županije predvođeni pročelnikom Željkom Burazovićem, Marinom Marjanovićem i Miroslavom Matićem, načelnicima  policijskih postaja Nova Gradiška i Stara Gradiška, gradskih ustanova i institucija položili vijence i zapalili svijeće kod spomenika poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima i kod spomen biste prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 423

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba