U POVODU DANA OPĆINE GORNJI BOGIĆEVCI PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
12. lipnja 2019.

Brojna pozitivna događanja u gospodarstvu i životu u općini

 

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodu Dana općine Gornji Bogićevci, Pavo Klarić, načelnik govorio je o naporima koji su ulagani u posljednjih godinu dana i realiziranim projektima, te projektima i planovima za iduće razdobljeu cilju poboljšanja kvalitete i standarda stanovništva na području općine.

„Poštovane dame i gospodo, dragi prijatelji, dragi naši gosti, od srca Vas sve još jednom pozdravljam. Ovo je prigoda kada se družimo i govorimo o rezultatima koje smo postigli za našu zajednicu, tim Općine Gornji Bogićevci i suradnici.

 
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA PDF Ispis E-mail
Autor hss.bpž   
12. lipnja 2019.

11. lipnja, rođendan braće Antuna i Stjepana Radića

 

Žive oni kojih se sjećamo. Braća Antun i Stjepan Radi živjet će vječno, njihova ideja suverene , socijalno osjetljive i obrazovane Hrvatske nikada ne zastarijeva. Zapalili smo svijeću , povodom njihova rođendana, kod biste Stjepan Radića u Slavonskom Brodu, Starom Petrovom Selu i Oprisavcima te sudjelovali u obilježavanju rođendana braće Radić u njihovom rodnom selu Trebarjevu Desnom. Veliki broj HSS-ovaca, tim povodom zapalio je svijeće diljem Hrvatske.

 
SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
11. lipnja 2019.

U petak i subotu napokon zaprašivanje komaraca

 

Aktualni sat Gradskog vijeća započeo je pitanjem Jelene Kovre (SDP) kada će napokon započeti zaprašivanje komarca koji su, kao ni jedne godine do ove, doslovce „okupirali“ grad i građane. Mihaela Đeraj, pročelnica za Društvene djelatnosti odgovorila je da će se to obaviti u petak i subotu na području cijelog grada uključujući i naselja Ljupina, Prvča i Kovačevac. Kao i obično i na današnjoj sjednici Gradskog vijeća, održanoj pod presjedanjem dr. Ljepše Rakas Vujčić, s pitanjima izredali su se za govornicom gotovo si vijećnici.

 
OPĆINA GORNJI BOGIĆEVCI PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
11. lipnja 2019.

Bogićevljani obilježili blagdan Duhova i Dan općine

 

Svečano je bilo u Gornjim Bogićevcima u nedjelju na blagdan Duhova kada su  Bogićevljani     blagdanskim slavljem obilježili svoju i jednu od  najstarijih svetkovina crkve, te u ponedjeljak  kada su na Duhovski ponedjeljak,  zajedno sa stanovnicima ostalih mjesta u općini, sa više događanja  obilježili  Dan općine i 26. obljetnicu postojanja. U župnoj crkvi svetu misu služio je fra Ivo Brezović. Kod spomenika poginulim  hrvatskim domoljubima  i spomen-biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen onih koji su najviše doprinijeli u stvaranju neovisne i slobodne Hrvatske. I ove godine  okupili su se u Gornjim Bogićevcima brojni uzvanici.

 
KINO NG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
11. lipnja 2019.

TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2

 

SUBOTA, 15. 6. U 17,00 SATI

DOM KULTURE

IZVORNO IME: The Secret Life of Pets 2

REDATELJ: Chris Renaud

ŽANR: animacija, obiteljski

ULOGE: Marko Makovičić, Jan Kerekeš, Bojan Navojec, Amanda Prenkaj, Dražen Bratulić

 
GRADSKA GLAZBA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Vladimir Đurasek   
11. lipnja 2019.

Nedjeljni koncert

 

Koncert "SONIC BRASS KVINTETA" iz Požege održat će se u gradskom parku (kod fontane ) u nedjelju 16.06. u 20.30 sati. Koncert je u sklopu programa Gradske glazbe Nova Gradiška koja svake nedjelje održava koncerte u parku samostalno i s prijateljima. Očekuje vas ugodna atmosfera uz vrlo kvalitetnu glazbu i pića naših poznatih proizvođača : vina "Hoborka" i "Bošnjak" pivo.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 513

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba