Kino komuna "King Kong" PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
14. kolovoza 2011.

PROJEKCIJA FILMA "PAKLENA NARANČA"

Osnovana sredinom srpnja, Kino komuna „King Kong“ Nova Gradiška i njeni članovi nastavljaju s intenzivnim aktivnostima. Nakon prikazivanja prvog novogradiškog igranog filma Nit života, 13. kolovoza je u prostoru stare robne kuće prikazan film Paklena naranča, redatelja i scenarista Stanleya Kubricka snimljenog na predlošku istoimenog romana autora Anthony Burgessa.

 
Udruga "Prevencija" i Klub mladih PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
14. kolovoza 2011.

RADIONICE ZA MLADEŽ

Novogradiški klub mladih od 2006. godine kroz razne projekte okuplja mlade Novogradiščane i s njima provodi hvale vrijedne aktivnosti.

- Pozivamo mlade da se uključe u naš rad. Zato smo danas na ulici,  jer želimo da nam se pridruže i rade s nama. Dobro su došli svi od petnaest godina starosti pa nadalje - kazala je Aleksandra Grubač.

 
Posjet Biblijsko-arheološkoj izložbi u Cerniku PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
13. kolovoza 2011.

VOLONTERI ORGANIZIRALI RAZGLEDANJE
BIBLIJSKO-ARHEOLOŠKE IZLOŽBE
U CERNIKU

Zahvaljujući Udruzi volontera Nova Gradiška, koja je organizirala posjetu Biblijsko-arheološkoj izložbi u Franjevačkom samostanu u Cerniku, brojni Novogradiščani mogli su uživati u fascinantno uređenom prostoru i predmetima.

 
Radovi IOŠ PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. kolovoza 2011.

UREĐENJE ŠKOLSKOG TRGA I TERASE

Vrijeme školskih praznika mnoge škole koriste za radove. Tako je i u Industrijsko-obrtničkoj školi gdje se uređuju školski trg i terasa. Prema riječima ravnatelja Mije Matoševića, vrijednost radova iznosi do 300.000 kuna.

Na taj način bit će obnova škole velikim dijelom završena, a učenici i profesori dobit će bolje uvjete za rad u lijepo uređenom okolišu.

 
Rodina kuća PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. kolovoza 2011.

ZAVRŠENA PRVA FAZA OBNOVE RODINE KUĆE

Od Igora Jurišića, općinskog načelnika u Vrbju doznajemo da je u ovom idiličnom posavskom selu završena prva faza obnove tradicijske posavske kuće, nazvana Rodina kuća po rodama koje se gnijezde u njenoj blizini. Ministarstvo turizma novčano je pomoglo obnovu napuštene kuće koju je kupila Općina u namjeri da unaprijedi turističku ponudu.

 
Radovi na Strmcu PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. kolovoza 2011.

OPĆINA CERNIK UREĐUJE OBJEKT NA STRMCU

Općina Cernik započela je obnovu, tijekom rata i vremena devastiranog objekta SOFKE na izletištu Strmac. Kako kaže načelnik općine Cernik Nikola Jugović, objekt će raspolagati sa trideset kreveta, kafićem i restoranom. Sredstva za obnovu osigurala je Općina Cernik. Dugogodišnji, napola srušeni i uništeni objekt napokon je ugledao svjetlost dana.

 
<< Početak < « 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 » > Kraj >>

Stranica 331 od 366

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba