Radovi na Strmcu PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. kolovoza 2011.

OPĆINA CERNIK UREĐUJE OBJEKT NA STRMCU

Općina Cernik započela je obnovu, tijekom rata i vremena devastiranog objekta SOFKE na izletištu Strmac. Kako kaže načelnik općine Cernik Nikola Jugović, objekt će raspolagati sa trideset kreveta, kafićem i restoranom. Sredstva za obnovu osigurala je Općina Cernik. Dugogodišnji, napola srušeni i uništeni objekt napokon je ugledao svjetlost dana.

 
Davor - 10. ribarske večeri PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
12. kolovoza 2011.

RIBARSKE VEČERI  U DAVORU

Tradicionalne  ribarske večeri, održane 5. i 6. kolovoza, i ove su se godine potvrdile kao gastronomska, kulturna i zabavna manifestacija. Organizator, KUD "Matija Antun Relković" u središtu Davora okupio je nekoliko tisuća ljubitelja ribljih specijaliteta i dobre zabave. Uz tamburaše i druge glazbene sastave  lizali su se prsti poslije riblje juhe, pečene ribe na ražnju, pržene ribe i domaće pite od dizanog tijesta.

 
Dan općine Nova Kapela PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
12. kolovoza 2011.

DAN OPĆINE NOVA KAPELA

"Dodatnim naporima općinske uprave i Županije nastavljena je realizacija kapitalnih investicija u području komunalne i društvene infrastrukture", kazao je općinski načelnik Josip Benić na svečanoj sjednici Općinskog vijeća održanoj pod predsjedanjem Damira Ocvireka. Nakon svete mise i polaganja vijenaca kod spomenika poginulim braniteljima na mjesnom groblju na svečanoj sjednici bili su roditelji poginulih branitelja i predstavnici raznih udruga.

 
Regata PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
12. kolovoza 2011.

SJEĆANJE NA PONOS, SLAVU I VELIKE POBJEDE HRVATSKE ORUŽANE SILE

Branitelji okupljeni oko Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata po četvrti puta su organizirali tradicionalnu regatu rijekom Savom od Siska do Doline. I ove su je godine posvetili "Oluji", velikoj pobjedi hrvatskih oružanih snaga i poginulim braniteljima u Domovinskom ratu.

 
Udruga slijepih Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
28. srpnja 2011.

"OAZA SREĆE" ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Udruga slijepih Nova Gradiška počela je 1. lipnja trogodišnji program poludnevnog boravka za djecu s teškoćama u razvoju. Financira ga Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, a partner je Grad Nova Gradiška. Program pod nazivom "Oaza sreće" namijenjen je djeci s teškoćama u razvoju integriranoj u redovne škole i djeci koja pohađaju posebno odjeljenje pri OŠ "Ljudevit Gaj" koja su smještena u udomiteljske obitelji ili su u vlastitoj obitelji.

 
Rock Starci 2011. PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
25. srpnja 2011.

ROCK STARCI ODUŠEVILI PO 11. PUTA

Rock Starci, ili kako im se tepa, "slavonski Woodstock" događaj je koji je 22. srpnja po 11. puta oduševio sve prisutne. Koncerti u organizaciji Udruge za integraciju glazbene kulture mladih i promicanje rock glazbe tradicionalno uveseljavaju svakog ljeta poklonike rock&rolla onog "pastirskog" ili urbanog. Međutim ovi koncerti ne unose život samo u rock scenu novogradiškog kraja već promiču i pomalo zaboravljeno selo Starce koji su nekada brojali više od četiristotinjak duša, a danas imaju samo dvoje stanovnika ne računajući vikendaše i poljoprivrednike.

 
<< Početak < « 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 » > Kraj >>

Stranica 380 od 414

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba