Potpora roditeljima u Dragaliću PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
29. prosinca 2010.

TISUĆU KUNA ZA NOVOROĐENE

Da Općina Dragalić brine o novorođenoj djeci pokazuje i primjer od 1000 kuna potpore za dvanaest mališana rođenih u 2010. godini. Roditeljima novčanu potporu uručio je načelnik Zvonimir Karlik.  Program su uveličali Mali zbor Osnovne škole Dragalić predvođen učiteljicom Tamarom Rast i učenice Elvira Ribarić i Ivana Petričević predvođene učiteljicom Oliverom Galetić koje su recitirale prigodne pjesmice.

 
Božićni koncert KUU Cernik PDF Ispis E-mail
Autor Marija Jugović   
25. prosinca 2010.

VEČER FOLKLORA U CERNIKU

KUU Cernik i ove je godine organizirala Božićni koncert koji se održava svake godine otkako je udruga osnovana. Od tri koncerta koja udruga godišnje organizira (uskršnji, smotra i božićni) upravo za božićni, traži se "mjesto više"!
U goste su došla dva društva iz naše županije, KUD "Vjekoslav Klaić" iz Garčina, KUD "Kupina" iz Kupine (Općina Velika Kopanica) i KUD "Sesvetska sela" iz Sesveta.

 
Zajednica "Molitva i Riječ" PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
21. prosinca 2010.

TRIBINA O HAGIOTERAPIJI

Zajednica "Molitva i Riječ", podružnica Nova Gradiška, organizirala je 16. prosinca tribinu „Hagioterapija – hrvatski model duhovne pomoći“. U pastoralnoj dvorani novogradiške župe Bezgrješnog začeća BDM, voditelji su bili članovi molitvene zajednice "Molitva i Riječ" Silva Vrdoljak, teolog i hagioasistent i dipl. inž. Ivo Vrdoljak.

 
Forum žena SDP-a PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
15. prosinca 2010.

RADOST PREDBOŽIĆNOG DARIVANJA

Forum žena SDP-a slatkišima je obradovao mališane u Odjelu za djecu s autizmom, Dječjem vrtiću i Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom i uljepšao im predblagdanski ugođaj.  Predvođene predsjednicom Zoricom Popović članice Foruma žena su djecu darivale slatkišima i materijalom za crtanje na čemu im je zahvalila Melita Dragić, voditeljica Odjela za djecu s autizmom.

 
Zahtjev za upis u Upisnik trgovaca PDF Ispis E-mail
Autor Ministarstvo poljoprivrede   
09. prosinca 2010.

UPIS U UPISNIK TRGOVACA VOĆEM I POVRĆEM

Donošenjem Pravilnika o obveznom upisu trgovaca voćem i povrćem (trgovina na veliko i/ili malo, seosko gospodarstvo i OPG) u Upisnik trgovaca voćem i povrćem (NN. 91/10) Ministarstvo nadležno za poljoprivredu uspostavlja Upisnik trgovaca voćem i povrćem te provodi nadzor nad provedbom inspekcijskog pregleda trgovaca voćem i povrćem. Od 31. srpnja 2010. započinju prijave u Upisnik na propisanom obrascu, a krajnji rok za prijavu 31. prosinca 2010.

 
Advent u našem gradu PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
11. prosinca 2010.

BOŽIĆNI SAJAM OBITELJSKIH GOSPODARSTVA

Zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas-Vujčić u Društvenom je domu otvorila tradicionalnu manifestaciju Advent u našem gradu – božićni sajam obiteljskih gospodarstava, koji svakako treba posjetiti. Treba nešto kvalitetno i ukusno kupiti, ali i biti sudionikom raznih popratnih događanja koje je organizirala Turistička zajednice Nova Gradiška.

 
<< Početak < « 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 » > Kraj >>

Stranica 382 od 390

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba