Dan planete Zemlje PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
23. travnja 2011.

DAN PLANETA ZEMLJE U USKRŠNJEM OZRAČJU

Djeca iz vrtića "Radost", Centra za predškolski odgoj "Grigor Vitez", 22. travnja su s razlogom došla na dječji odjel Gradske knjižnice.

Primjereno svom uzrastu, uz pjesmu, čitanje i likovno izražavanje djeca su, zajedno sa svojim tetama Rankom Starivlah, Majom Senić i Željkom Šebalj obilježila Dan planeta Zemlje.

 
Sporazum PU Brodsko-posavske i Grada Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
21. travnja 2011.

"ZAJEDNO VIŠE MOŽEMO"

Gradonačelnik Nove Gradiške Josip Vuković i načelnik Policijske uprave Brodsko-posavske Darko Petek potpisali su 20. travnja Sporazum o međusobnoj suradnji koji je prihvatilo Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Nove Gradiške. Radi se o zajedničkom preventivnom i edukativnom programu pod nazivom "Zajedno više možemo" koji će se provoditi do kraja godine.

 
Hlebinska pisanica u Batrini PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
20. travnja 2011.

HLEBINSKA PISANICA U BATRINI

Udruga za zaštitu kulturne baštine Sveti Antun iz Batrine u suradnji sa Turističkom zajednicom Nova Kapela prigodom Uskrsa postavila je hlebinsku pisanicu u košarici ispred crkve. Prema riječima Dražena Grozdanovića, predsjednika udruge, pisanica je visoka 2,5 metra, promjera 1,5 metar. Projekt je to Udruge hlebinskih slikara i kipara započet 2009. godine.

 
Grupa za potporu dojenja PDF Ispis E-mail
Autor Sanja Podkonjak   
19. travnja 2011.

OSNOVANA CERNIČKA GRUPA UDRUGE ZA POTPORU DOJENJA

6. travnja 2011. osnovana je cernička grupa Udruge za potporu dojenja uz vodstvo patronažne sestre Kristine Gašljević. Na prvom okupljanju odabran je naziv grupe "Bombončići" i mama voditeljica Sanja Podkonjak. Govorilo se o važnosti dojenja i majčinog mlijeka za dijete. Uz druženje, dojilje su izmjenile svoja iskustva vezana uz dojenje djeteta.

 
Cvjetnica u Cerniku PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
17. travnja 2011.

Fotoreportaža: NEDJELJA MUKE GOSPODNJE

Na blagdan Cvjetnice u cerničkoj župi, ispred kapelice Svetog križa blagoslovljene su maslinove grančice, a zatim se u procesiji krenulo u crkvu Svetog Petra apostola na svetu misu. Svetu misu služili su p. Ante Perković i p. Tomislav Vuk. Misno slavlje uveličali su članovi HPD "Tomislav" iz Cernika pjevanjem Muke Gospodina našega Isusa Krista po Mateju.

 
IOŠ Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
15. travnja 2011.

DRŽAVNO NATJECANJE IZ OBRADE DRVA

14. i 15. travnja 2011. Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška bila je domaćin još jednog državnog natjecanja učenika strukovnih zanimanja. Na 12. državnom natjecanju učenika iz područja obrade drva u zanimanjima drvodjelski tehničar-dizajner i stolar okupila su se 44 učenika i 40 nastavnika i člana državnog povjerenstva iz cijele Hrvatske.

 
<< Početak < « 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 » > Kraj >>

Stranica 382 od 404

 

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba