OKUČANI PDF Ispis E-mail
Autor novagra   
09. kolovoza 2019.

Općine Stara Gradiška, Okučani, Gornji Bogićevci i Dragalić osnovale službu komunalnog redarstva

 

Budući da postoji potreba  za  komunalnim redarom Općine Stara Gradiška, Okučani, Gornji Bogićevci i Dragalić sklopili su sporazum o međusobnim odnosima i organiziranju zajedničke službe komunalnog redarstva. Sporazumom se temelji na odlukama Općinskih vijeća  i njime   utvrđuju  međusobna prava i obveza.  Sporazum su potpisali načelnici Velimir Paušić, Aca Vidaković, Pavo Klarić i  Zvonimir Karlik.

 
HRVATSKA SELJAČKA STRAKA PDF Ispis E-mail
Autor hssbpž   
09. kolovoza 2019.

Radićevština je svevremenska

 

Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke u četvrtak, 8.kolovoza obilježila obljetnu smrti Stjepana Radića koji je na taj dan prije 91 godinu preminuo od posljedica ranjavanja u beogradskoj skupštini.

Radića se pamti kao političara koji je narodnim politikama ujedinio Hrvate, kako povjesničari pišu neuki puk, radnike, gospodu i hrvatsku inteligenciju. Temelj radićevštine je pravda za sve građane zasnovana na socijalnom gospodarstvu i nacionalnoj pripadnosti.

 
POU M. A Relković PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
08. kolovoza 2019.

VOLIM…LJETO I KULTURU!

 

Manifestacijom POU M. A Relković Nova Gradiška naziva Volim…ljeto i kulturu! Tijekom mjeseca kolovoza, svaki tjedan, našim ćemo sugrađanima (velikima i malima) ponuditi niz kulturnih, kreativnih i edukativnih sadržaja kako bi na kvalitetan način upotpunili svoju ljetnu priču.

 
POU MAR Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Danijela Juranović, viša kustosica   
08. kolovoza 2019.

B KAO BOL-IZLOŽBA SLIKA TOMISLAVA ŠILIPETRA


U izložbenom prostoru POU MAR Nova Gradiška može se pogledati izložba B kao bol, akad. slikara Tomislava Šilipetra. Izložba ostaje otvorena do kraja kolovoza.

KRATKI ŽIVOTOPIS

Tomislav Šilipetar rođen je u Zagrebu. Godine 2014. završava Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi Igora Rončevića- Slikarski odsjek. Iduće godine postaje član HDLU-a.

 
CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
08. kolovoza 2019.

Završen projekt vrijedan 1,6 milijuna kuna

 

Završna konferencija Projekta „Intenziviranje procesa deinstitucionalizacije“ održana je 7. kolovoza u novouređenim prostorijama, u Ulici slavonskih graničara, Centra za socijalnu skrb Nova Gradiška. Prezentirani su rezultati projekta vrijednog 1.625.717,30 kuna čijom je realizacijom Centar za socijalnu skrb Nova Gradiška dobio novi, uređen i opremljen prostor  namijenjen Timu za udomiteljstvo i mladim osobama s poremećajem u ponašanju, koje imaju potrebu za smještaj u domove i udomiteljske obitelji. Projekt se financira iz Kohezijskog fonda putem Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, te sredstvima Grada Nova Gradiška koji je osigurao i prostor.

 
OPĆINA NOVA KAPELA PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
07. kolovoza 2019.

PROGRAM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE NOVA KAPELA 10. 11. i 12. KOLOVOZA 2019. GODINE

 

10. kolovoz 2019. - SUBOTA

21:00 sati Glazbena večer - ljetna pozornica u Novoj Kapeli

Nastupaju : Gradska glazba, Nova Gradiška

Dominik & Co, Slavonski Brod

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 538

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba