Gradske potpore za novorođenu djecu PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. ožujka 2011.

POTPORA ZA 34 OBITELJI

Grad Nova Gradiška i ove godine, sedmu godinu za redom, nastavlja pronatalitetnu politiku  dodjelom 1.500 kuna za svako novorođeo dijete na području grada. 28. ožujka potpore su dobile 34 obitelji djece rođene u ovoj godini. Uz prigodne čestitke i nadu da će Grad uskoro biti u mogućnosti da potpore poveća, uručili su ih zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas-Vujčić i predsjednik gradskog Vijeća Josip Mikšić.

 
Dan škole "Ivan Goran Kovačić" PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
27. ožujka 2011.

ŽIVI, SMIJ SE, POCIKUJ, SLAVONIJO MOJA!

25. ožujka 2011. u Starom Petrovom Selu glazbeno scenskim prikazom upriličenom u školskoj športskoj dvorani učenici i učitelji Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" obilježili su Dan škole. Svi koji su se našli ovdje, od općinskog načelnika Željka Kočijaševića, ravnatelja drugih osnovnih škola novogradiškog kraja i bivših djelatnika škole, sada umirovljenika, do učenika i njihovih roditelja koji su napunili tribine dvorane, nisu požalili.

 
Skupština Udruge udomitelja PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
27. ožujka 2011.

HVALE VRIJEDAN, HUMANITARAN I NEDOVOLJNO PRIZNAT POSAO

Katarina Bojšić ponovo je izabrana za predsjednicu Udruge udomitelja djece, odraslih, starijih i nemoćnih osoba Brodsko-posavske županije „Leptirić“. Za zamjenika je izabran Vlado Blažetić, a za tajnicu Đurđica Štivić. Izborna skupština usvojila je izvješća o radu, izabrala novi Izvršni odbor i odredila aktivnosti koje će se odvijati u narednom četverogodišnjem razdoblju.

 
Centar za socijalnu skrb PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
27. ožujka 2011.

PRIJEMNI URED ZA POMOĆ STRANKAMA I DJELATNICIMA

- Jedna od reformi u socijalnoj skrbi koja se provodi od početka godine u Centru za socijalnu skrb Nova Gradiška je nova organizacija djelatnosti i početak rada tzv. "Ureda sve na jednom mjestu". Prijemni ured je otvoren u prizemlju, bivšem poslovnom prostoru koji je u vlasništvu Grada. U njemu sve stranke moraju proći stručni i kvalitetni razgovor i dobiti sve informacije o Centru za socijalnu srb i svim njegovim stručnim službama.

 
Tkanica trobojnica Dragalić PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
25. ožujka 2011.

RADIONICA NARODNOG I KOSOVSKOG VEZA

24. ožujka 2011. u organizaciji Udruge "Trobojnica tkanica" održana je ove godine već treća radionica.  Okupile su se žene koje već godinama svojim angažiranjem od zaborava čuvaju i obnavljaju kulturnu baštinu. Na prve dvije radionice žene su učile tehniku ukrašavanja stakla. Ovog puta su se u Vatrogasnom domu u radionici okupile žene koje žele obnoviti znanje ili, kao što je to slučaj kod mlađih žena, naučiti tehnike narodnog veza.

 
Stručni simpozij "Svijet hrane" PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
24. ožujka 2011.

ŠTRUKLIMA I TJESTENINOM UNAPRIJEDITI TURISTIČKU PONUDU

Deseti stručni simpozij hrvatske gastronomije, prehrane i turizma "Svijet hrane" posvećen temi - Štrukli i srodni proizvodi - namijenjeni unaprjeđivanju ponude u turizmu, održan je u četvrtak 24. ožujka 2011. u Zadru u hotelima Falkensteinera na Boriku.

 
<< Početak < « 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 » > Kraj >>

Stranica 430 od 449

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba