Ćuptetijada PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
03. lipnja 2012.

CERNIČKA GASTRO-MANIFESTACIJA

Povodom Dana općine cernička Udruga vinogradara i voćara organizirala je 1. lipnja 2012. u Kulmerovom dvorcu u Cerniku gastro-manifestaciju na kojoj su predstavljeni ćupteti - autohtoni cernički "kolači" od tijesta i mesa.

U predstavljanju ćupteta sudjelovalo je 12 domaćinstava, a posjetitelji su mogli svaki isprobati i ocijeniti.

 
Dan općine Cernik PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
02. lipnja 2012.

U CERNIČKOJ ŠAGOVINI OTVORENA ŠKOLA U PRIRODI

Središnji događaj obilježavanja Dana općine Cernik 1. lipnja 2012. bilo je otvaranje Škole u prirodi u Cerničkoj Šagovoni.

U nazočnosti mještana, na prigodnoj svečanosti školu su  otvorili župan brodsko-posavski Danijel Marušić, općinski načelnik Nikola Jugović i fra Vjenceslav Janjić, koji je jučer u Cerniku bio poseban gost.

 
Tko jači taj kvači PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
01. lipnja 2012.

DR. DRAŽEN ORŠULIĆ NOVI JE VRŠITELJ DUŽNOSTI RAVNATELJA OPĆE BOLNICE

Upravno vijeće Opće bolnice Nova Gradiška ipak je popustilo pod pritiskom ministra zdravlja dr. Rajka Ostojića.

1. lipnja 2012. vršitelja dužnosti ravnatelja razriješen je dr. Zoran Jukić, a za vršitelja dužnosti imenovan dr. Dražen Oršulić. Dr. Zoran Jukić tako je u 14 dana dva puta smijenjen.

 
Priopćenje predsjednika GV Mirka Golovrškog PDF Ispis E-mail
Autor Mirko Golovrški   
01. lipnja 2012.

"AUTOGOL NA ŠTETU GRAĐANA"

Budući da sa koalicijskim partnerima HDSSB-om nismo u potpunosti usuglasili stavove oko 2. točke dnevnog reda, a to je Godišnji izvještaj o izvršenju proračuna grada Nova Gradiška za 2011. godinu, oni su najavili suzdržanost kod glasovanja.

S obzirom da je za usvajanje istog Izvješća potrebna većina od ukupnog broja članova Gradskog vijeća, smatrali smo da ne treba stavljati na kocku vitalne projekte koji su već ugovoreni, ali ovise o usvajanju Izvješća o izvršenju proračuna za 2011. godinu.

 
Kriza gradske vlasti PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
01. lipnja 2012.

VIJEĆNICI HDSS-a I HDZ-a NAPUSTILI SJEDNICU

Mala gradska vijećnica, u kojoj se 31. svibnja 2012. trebala održati sjednica Gradskog vijeća, najprije je bila pretijesna, da bi potom, nakon što su sjednicu napustili vijećnici HDSSB-a i HDZ-a ostala prazna. Nakon ponovnog provjeravanja kvoruma predsjedniku Vijeća Mirku Golovrškom preostalo je za obznaniti da nema kvoruma i obavijestiti vijećnike SDP-a i nezavisnog vijećnika Josipa Stanešića da će se nova sjednica sazvati u naknadnom terminu.

 
Priopćenje RV novogradiške bolnice PDF Ispis E-mail
Autor Radničko vijeće Opće bolnice NG   
31. svibnja 2012.

RADNIČKO VIJEĆE OPĆE BOLNICE NOVA GRADIŠKA

Temeljem informacija objavljenih u sredstvima javnog informiranja, a povodom razrješenja dr. sc. Zorana Jukića dr. med., dužnosti ravnatelja Opće bolnice Nova Gradiška od strane ministra zdravstva prof. dr. sc. Rajka Ostojića, te imenovanja dr.sc. Zorana Jukića, dr. med., vršiteljem dušnosti ravnatelja Opće bolnice Nova Gradiška od strane Upravnog vijeća Opće bolnice Nova Gradiška koje je zauzelo stav da ravnatelj dr.sc. Zoran Jukić, dr. med. bude razriješen dužnosti ravnatelja s danom 14. svibnja 2012., a da imenovanje v.d. ravnatelja dr. sc. Zorana Jukića, dr. med. bude 15. svibnja 2012. te najave HZZO-a o prestanku financiranja Opće bolnice Nova Gradiška, zbog takve odluke Upravnog vijeća bolnice, Radničko vijeće Opće bolnice izražava zabrinutost radi mogućnosti neisplate plaća radnicima bolnice te ugrožavanja egzistencije radnika boinice i njihovih obitelji, korisnika usluga, a radi neodgovornog ponašanja većine u Upravnom vijeću bolnice.

 
<< Početak < « 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 » > Kraj >>

Stranica 448 od 513

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba