Novogradiški radio PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
16. lipnja 2011.

RASPISAN NOVI NATJEČAJ ZA RADIJSKU KONCESIJU

Nastavlja se saga o novogradiškoj radio postaji. Tko će ispasti iz priče koja već  mnogima ide na živce i razara među ljudima u Novoj Gradiški dobre donose, možda će se znati nakon još jednog, ponovljenog  natječaja. Iako se 15. lipnja očekivala odluka  koja će razriješiti sve dileme i odrediti gospodara toliko željenog radijskog prostora i informacija u Novoj Gradiški i okolici, to se nije dogodilo.

 
Dan općine Okučani PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
16. lipnja 2011.

UNATOČ KRIZI OPĆINA OKUČANI JE VELIKO GRADILIŠTE

Okučanci su 15. lipnja obilježili Dan općine i blagdan Sv. Vida mučenika. Pod predsjedanjem Ivice Pivca održana je svečana sjednice Općinskog vijeća na kojoj su brojni uzvanici i gosti imali priliku u opširnom izlaganja općinskog načelnika Ace Vidakovića saznati o brojnim aktivnostima i projektima koji se realiziraju i koji općinu Okučani, unatoč krizi i recesiji, svrstavaju među velika gradilišta.

 
NG plesači i mažoretkinje PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
15. lipnja 2011.

PRIJEM ZA PLESAČE I MAŽORETKINJE

Zamjenica gradonačelnika Ljepša Rakas-Vujčić pohvalila je plesače i mažoretkinje za izvrsne rezultate koje su ove godine postigli na natjecanjima. Najprije je u svom uredu primila plesače Maju Lukić i Mateja Houdeka, koji su osvojili treće mjesto na svjetskom prvenstvu održanom u Poreču. Na prijemu su nazočni bili i primili čestitke treneri Marina Mihelčić i Inda Gauta.

 
Dan općine Gornji Bogićevci PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
15. lipnja 2011.

OPĆINA GORNJI BOGIĆEVCI NAPREDUJE UNATOČ RECESIJI

Žitelji općine gornji Bogićevci s više su događanja i manifestacija obilježili Dan općine.

Dva su najznačajnija događaja bila otvaranje asfaltne ceste u Ulici Podgaj i parkirališta uz Hrvatski seljački dom te prostorija u potkrovlju Hrvatskog seljačkog doma namijenjenih za rad udruga i društva te druge potrebe mještana.

 
Predsjednik Josipović u Novoj Gradiški PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
14. lipnja 2011.

PREDSJEDNIK IVO JOSIPOVIĆ OTVORIO TVORNICE PODNIH OBLOGA I TJESTENINE

"Ovim se ostvaruje ono što sam zagovarao u predizbornoj kampanji. Na državi je, ne da radi i da vodi biznis umjesto biznismena, ne da radi umjesto radnika, nego da stvara uvjete za što jednostavniju proceduru, za što brže i što bolje poslovanje, što veću proizvodnju, naravno i za izvoz.

 
KUD Drežnik PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
12. lipnja 2011.

KOLO NA MEDANU

Kulturno umjetničko društvo "Drežnik" još je jednom uspješno organiziralo "Kolo na medanu", folklornu manifestaciju koja se potvrdila deseti puta za redom. Drežničanima i njihovim gostima pripremilo je atraktivan folklorni program. Isplatilo se doći u Drežnik, uživati u  tradicijskoj glazbi, pjesmi i plesu kao i ljepoti sela za koje možemo ustvrditi da je jedno od naljepših i najuređenijih sela u novogradiškom kraju.

 
<< Početak < « 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 » > Kraj >>

Stranica 448 od 477

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba