Modernizacija prometnica PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
08. studenog 2012.

ŽUPAN SA ZAMJENICIMA POSJETIO GRADILIŠTA

Župan brodsko-posavski Danijel Marušić, sa zamjenicima Ružicom Vidaković i Davorom Vlaovićem, 8. studenog 2012. upoznao se s tijekom radova na modernizaciji i izgradnji županijskih cesta.

Nakon Sibinja i Nove Kapele županijski čelnici su bili u Novoj Gradiški gdje su se upoznali s radovima na rekonstrukciji Preradovićeve ulice.

 
MUP priopćenje 11/2012 PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
08. studenog 2012.

PREDAVANJE ZA RODITELJE

6. studenog, u prostorijama OŠ "Ante Starčević" u Rešetarima, kontakt policajac Policijske postaje Nova Gradiška Bernardin Trnka, u okviru projekta "Zajedno više možemo" - "Mogu ako hoću-2", održao je predavanje roditeljima učenika šestog razreda. Na predavanju je bilo nazočno 20 roditelja, kojima je kontakt policajac govorio o prevenciji zlouporabe opojnih droga, asocijalnih ponašanja i obvezama roditelja sukladno odredbama čl. 95 Obiteljskog zakona.

 
Dan hrvatskih knjižnica PDF Ispis E-mail
Autor Biljana Dakić   
08. studenog 2012.

Postoje trenuci u životu koji nam zauvijek ostaju u sjećanju i dobivaju pravu vrijednost tek kada se podijele s dragim osobama. Stoga vas pozivamo da svojom nazočnošću uveličate naš kulturni i zabavni program povodom Mjeseca hrvatske knjige na Dan hrvatskih knjižnica 11.11.2012. godine (nedjelja) s početkom u 17:00 h u prostoru Gradske knjižnice (Odjel za djecu).

Ulaznica: Ponijeti sa sobom svoju NAJDRAŽU KNJIGU koja će sudjelovati u nagradnoj igri, a koja ce vam na kraju biti vraćena!

 
Čitajte Orwella PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
06. studenog 2012.

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA, SLIKA, CRTEŽA I KIPOVA

Unatoč kiši koja je najvjerojatnije bila razlog što je odaziv novogradiških ljubitelja likovne umjetnosti bio poprilično mali, u predvorju Doma kulture 5. studenoga bio je pravi užitak razgledati slike, fotografije, crteže i glinene kipove sjajnih majstora Katarine Oršulić, Tihane Cindrić i Alojzija Cindrića. Izložbu "Čitajte Orwella" otvorio je Branko Kolić, a Alojzije Cindrić pojasnio je zašto je odabran naslov "Čitajte Orwella".

 
Knjižnična čudovišta PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
06. studenog 2012.

LIKOVNA RADIONICA IZRADE SLIKOVNICE

U sklopu Mjeseca knjige, na Dječjem odjelu Gradske knjižnice 5. studenoga okupili su se učenici četvrtih razreda OŠ Ljudevita Gaja i OŠ Mato Lovrak i zajedno s prof. Stanislavom Marijanovićem, poznatim hrvatskim i svjetskim slikarom, grafičarom, ilustratorom i piscem za djecu i odrasle održali likovnu radionicu na temu "Knjižnična čudovišta".

 
Obavijest Policijske uprave PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
06. studenog 2012.

ŠTO TREBA UČINITI DA VAM SE NE UKINE ORUŽANI LIST I ODUZME ORUŽJE

Policijska uprava brodsko-posavska upozorava građane na Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o oružju i obveze građana koji posjeduju oružje:

OBVEZE PREMA ZAKONU O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ORUŽJU (NARODNE NOVINE, BROJ: 59/12.)

 
<< Početak < « 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 » > Kraj >>

Stranica 459 od 538

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba