Vodeni park PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
21. lipnja 2011.

20 MILIJUNA EURA ZA VODENI PARK U NOVOJ GRADIŠKI

Predstavljanje projekta Vodeni park, održano u Gradskoj vijećnici u organizaciji HDSSB-a, je i sigurno će pobuditi pažnju i nove rasprave. Najavljivan je kao jedan od najznačajnijih razvojnih projekta naše županije u koji bi se trebalo uložiti 15 do 20 milijuna eura. Vodeni park bi, uvodno je rekla Dinka Matijević, trebao imati otvoreni i zatvoreni bazen, hotel s kongresnom dvoranom, terene za male sportove, parkirališta i ostalu infrastrukturu.

 
Karavana prijateljstva Čeških beseda PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
21. lipnja 2011.

U VATROGASNOM DOMU OTVORENE SU PROSTORIJE ČEŠKE BESEDE NOVA GRADIŠKA

Karavana prijateljstva, tradicionalno okupljanje Čeških beseda u 18. lipnja 2011. održana je u Vatrogasnom domu u Novoj Gradiški. Članovi Češke besede Nova Gradiška i okolica i njena predsjednica Vesna Valenta bili su domaćini Češkim besedama iz Bjeliševca, Kaptola, Prekopakre, Lipovljana i Slavonskog Broda.

 
Dan borbe protiv zlouporabe droga PDF Ispis E-mail
Autor mr. Ljiljana Lukačević   
17. lipnja 2011.

MEĐUNARODNI DAN BORBE PROTIV ZLOUPORABE DROGA

Glavna skupština UN-a 1987. proglasila je 26. lipnja "Međunarodnim danom protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama" želeći upozoriti svjetsku javnost na problem zlouporabe droga i potrebu aktivnog uključivanja svih subjekata, kako na globalnoj razini tako i na nacionalnoj razini, na djelovanje u postizanju zajedničkog cilja - društvo slobodno od zlouporabe droga.

 
Završna priredba vrtića PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
16. lipnja 2011.

"ŠTO SE U VRTIĆU RADI"

Kao i svake godine i ova vrtićka školska godina završila je svečano u Domu kulture programom koji su pripremili mali maturanti zajedno sa svojim tetama iz vrtića "Maslačak" i "Radost". Brojne posjetitelje pozdravila je Zdenka Zečević, ravnateljica Centra za predškolski odgoj "Grigor Vitez" Nova Gradiška, posebno umirovljene djelatnike Centra, predsjednicu Upravnog vijeća Koraljku Hauskneht-Lasović i zamjenicu gradonačelnika Ljepšu Rakas-Vujčić.

 
Ljetovanje na Korčuli PDF Ispis E-mail
Autor Turistička zajednica Nova Gradiška   
16. lipnja 2011.

LJETOVANJU U ODMARALIŠTU GRADA SLAVONSKOG BRODA U KORČULI

Pozivamo umirovljenike s područja Nove Gradiške na ljetovanje u Odmaralištu grada Slavonskog Broda u gradu Korčuli od 26. kolovoza do 6. rujna.
Cijena ljetovanja je 250 kuna po osobi i uključuje: smještaj (12 dana) u kućici tipa kamp kućice (4 do 6 ležaja, hladnjak, stol i stolice), korištenje zajedničkog sanitarnog čvora.

 
Novogradiški radio PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
16. lipnja 2011.

RASPISAN NOVI NATJEČAJ ZA RADIJSKU KONCESIJU

Nastavlja se saga o novogradiškoj radio postaji. Tko će ispasti iz priče koja već  mnogima ide na živce i razara među ljudima u Novoj Gradiški dobre donose, možda će se znati nakon još jednog, ponovljenog  natječaja. Iako se 15. lipnja očekivala odluka  koja će razriješiti sve dileme i odrediti gospodara toliko željenog radijskog prostora i informacija u Novoj Gradiški i okolici, to se nije dogodilo.

 
<< Početak < « 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 » > Kraj >>

Stranica 459 od 489

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba