NOVA KAPELA PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
03. veljače 2019.

TV prijemnik za učenike Područne škole u Bilom Brigu

 

U četvrtak, 31. siječnja, Područnu školu Bili Brig koja djeluje u sastavu OŠ „Antun Mihanović“ Nova Kapela –Batrina posjetili su predstavnici bilobriške udruge Dubovac i donijeli školskoj djeci TV prijemnik za koji su se pobrinula i sama djeca.

 
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA PDF Ispis E-mail
Autor HSS BPŽ   
03. veljače 2019.

Kultura čini razliku među narodima

 

„Knjižničarska djelatnost ne smije biti zanemarena, važna je za razvoj hrvatskog društva. Pisana riječ, knjiga i književnost nemaju alternativu. Hrvatsko bogatstvo je 1600 knjižnica i 1,3 milijuna članova knjižnica“ kazao je u saborskoj raspravi zastupnik HSS-a Davor Vlaović u raspravi o Zakonu o knjižnicama.

 
NOĆ MUZEJA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
02. veljače 2019.

Moć muzeja u Muzeju prometa i tehnike

 

U povodu Noći muzeja svoja vrata još jednom je otvorio Muzej prometa i tehnike. OTC CLASSIC 99 Nova Gradiška ljubiteljima kulturne i druge baštine omogućio je uz druženje i razgledanje postava u Frankopanskoj ulici. OTC CLASSIC 99 priključio se koš jednom muzejima i kulturnim ustanovama u Hrvatskoj koje su u petak posjetiteljima besplatno otvoriti svoja vrata u Noći muzeja.

 
GRADSKI MUZEJ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
02. veljače 2019.

Noć muzeja u Gradskom muzeju posvećena Stephanu Lupinu

 

Gradski muzej Nova Gradiška i ove se godine priključio tradicionalnoj manifestaciji Noć muzeja koja se održala s naglaskom na temu koja na prvi pogled spaja nespojivo, ali je danas itekako aktualna u muzejskoj djelatnosti jer se radi o inovacijama i digitalnoj budućnosti muzeja. Ovogodišnja tema Gradskog muzeja Nova Gradiška bila je Lupino i lupinizam. Stefan Lupino pobudio je interes Novogradiščana za svoj umjetnički opus i privukao velik broj posjetitelja u prostore Gradskog muzeja.

 
OŠ „IVAN GORAN KOVAČIĆ“ STARO PETROVO SELO PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
02. veljače 2019.

Petrovoselski osnovci još jednom uspješni u Prometnoj učilici

 

Učenici  petrovoselske Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ i  njihov mentor Mato Šimunović  razlog su  današnjeg slavlja  na  kome su se okupili  nagrađeni učenicima  koji su sudjelovali u Prometnoj učilici - 10.  državnom natjecanju  iz poznavanja  prometnih  propisa.

 
TURISTIČKA ZAJEDNICA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE PDF Ispis E-mail
Autor Ružica Vidaković   
02. veljače 2019.

Klaster Slavonija na sajmu Destinationshow u Londonu

 

Turističke zajednice županija klastera Slavonija: Brodsko - posavska, Osječko - baranjska, Požeško - slavonska, Virovitičko podravska i Vukovarsko - srijemska, u suradnji sa Zagrebačkom županijom te uz potporu Hrvatske turističke zajednice, prestavljaju ponudu istočne Hrvatske na sajmu Destinationshow koji se od 30. siječnja do 3. veljače održava u Londonu.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 461

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba