Spomen na Tošu Proeskog PDF Ispis E-mail
Autor Dejan Ivanković   
23. listopada 2010.

OTKRIVEN SPOMENIK TOŠI PROESKOM

16. listopada, na treću obljetnicu pogibije, u 17,00 sati ispred Elektrotehničke škole svečano je otkriven spomenik posvećen Toši Proeskom, ne samo makedonskom, već glazbeniku i prije svega prijatelju cijeloga Balkana i svijeta. Uz brojne posjetitelje koji su došli i čitave Hrvatske i Makedonije prisutni su bili i predstavnici makedonskog veleposlanstva, županijsko vodstvo Brodsko-posavske županije, gradonačelnik i čelništvo grada Nove Gradiške te gradonačelnik grada Zagreba.

 
Novogradiške mažoretkinje PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
23. listopada 2010.

NOVOGRADIŠČANKA MILOŠ TREĆA MAŽORETKINJA EUROPE

Gradonačelnik Nove Gradiške, dipl. ing. Josip Vuković i njegova zamjenica, dr. Ljepša Rakas Vujčić, u uredu gradonačelnika, priredili su prijam za novogradiške mažoretkinje koje su nedavno na 14. europskom prvenstvu u Švicarskoj postigle vrlo zapažene rezultate.

 
Udruga voćara i vinogradara - Cernik PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
16. listopada 2010.

DANI CERNIČKOG PORTUGISCA

Udruga voćara i vinogradara općine Cernik 15. i 16. listopada, po drugi puta je organizirala Dane cerničkog portugisca. U atriju i podrumu Kulmerovog dvorca okupili su se brojni ljubitelji portugisca iz Cernika i okolnih mjesta, a poseban gost bio je makedonski veleposlanik u RH Danče Markovski. Posjetitelje je svirkom zabavljao Tamburaški sastav Ledina iz Cernika.

 
Sjednica Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. listopada 2010.

GRADSKO VIJEĆE

Najzanimljiviji dio sjednice gradskog Vijeća bio je aktualni sat sa brojnim pitanjima na koja je odgovarao gradonačelnik Josip Vuković. Odgovarajući Marijanu Radiću, Zoranu Starčeviću, Ivanu Salopeku i Anđelku Pojatini izvijestio je o investicijskim aktivnostima brojnih tvrtki koje su zaposlile ili će zaposliti nove radnike. Kako se moglo čuti u Industrijskom parku se gradi nužna infrastruktura za gradnju više proizvodnih i drugih pogona, a već izgrađeni prostori su iznajmljeni tvrtkama koje pokreću prozvodnju.

 
Obljetnica DVD Laze PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
13. listopada 2010.

60 GODINA VATROGASTVA U LAZAMA

U nazočnosti petnaetstak dobrovoljnih vatrogasnih društava, zapovjednika i tajnika   Vatrogasne  zajednice BPŽ Stjepana Županića i Branka Barbarića, brigadnog generala Mladena Mikolčevića, Željka Kočijaševića i Stanka Mikića, načelnika i predsjednika Vijeća u općini Staro Petrovo Selo, te brojnih drugih uzvanika, DVD Laze obilježilo je 60 godina postojanja.

 
Dan općine Stara Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. listopada 2010.

BLAGDAN PROSLAVLJEN U NOVOJ CRKVI

Dan općine Stara Gradiška proslavljen je svečano zajedno sa blagdanom Sv. Mihaela i po prvi puta u novoj crkvi, požeški biskup msgr. dr. Antun Škvorčević služio je u povodu blagdana starogradiškog zaštitnika svetu misu. Pod predsjedanjem Josipa Valentića, u nazočnosti župana Danijela Marušića, roditelja poginulih hrvatskih branitelja, predstavnika udruga i Hrvatskog društva političkih zatvorenika i drugih uzvanika održana je svečana sjednica, a kod spomenika poginulim braniteljima položeni su vijenci i zapaljene svijeće.

 
<< Početak < « 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 » > Kraj >>

Stranica 509 od 513

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba