Malonogometna zimska liga PAN 2011. PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
23. siječnja 2011.

VINKOVAČKI GOMB - POBJEDNIK ZIMSKE LIGE

Vinkovačka vojna momčad GOMB (Gardijska oklopna mehanizirana brigada) pobjednik je Zimske malonogometne lige Pan 2011. U finalnoj utakmici bili su bolji od Glembaya s rezultatom 2:0.

U utakmici za 3. mjesto Slavonski biser je pobijedio Fiestu nakon boljeg izvođenja sedmeraca.

 
Vincetovo na Slavči PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
22. siječnja 2011.

PROSLAVLJEN SVETI VINKO

Udruga vinogradara i voćara "Slavča" i ove godine tradicionalno je obilježila blagdan svetog Vinka. Prema riječima Zvonimira Melema, predsjednika Udruge, kod središnjeg križa na Slavči okupili su se članovi udruge, vinogradari i voćari s novogradiškog područja, a vinograde je blagoslovio novogradiški župnik i dekan vlč. Perica Matanović.

 
Blagdan Svetog Vinka PDF Ispis E-mail
Autor Zorica Lalić   
22. siječnja 2011.

BLAGOSLOVLJENI MALČANSKI VINOGRADI

Na blagdan Svetog Vinka gvardijan cerničkog samostana fra Ante Perković posvetio je malčanske vinograde kod križa obnovljenog 2009. godine od strane mještana Male. Gvardijan je uz molitvu ukazao na važnost očuvanja zemlje i poštivanja Boga stvoritelja svega oko nas, da uz pošten rad i molitvu možemo imati bolje plodove.

 
Dan općine Dragalić PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
22. siječnja 2011.

IZGRADNJA KOMPOSTARE ZA UZGOJ GLJIVA I DRUŠTVENOG DOMA U DRAGALIĆU

Dan općine Dragalić bio je u znaku izgradnje dva kapitalna objekta. Općinski načelnik Zvonimir Karlik i Željko Mišić, predstavnik  tvrtke "Novi kompost" potpisali su ugovor o kupoprodaji prve zemljišne čestice u "Radnoj zoni Dragalić" gdje će, na površini od 8,5 hektara, ta tvrtka ove godine početi graditi pogone za proizvodnju komposta za uzgoj gljiva.

 
Radionica KUU Cernik PDF Ispis E-mail
Autor Sanja Podkonjak   
22. siječnja 2011.

Izrada predmeta od slameIZRADA PREDMETA OD SLAME

Mladež Kulturno-umjetničke udruge Cernik dobro je iskoristila zimske školske praznike. Održane su mnogobrojne radionice za izradu predmeta za potrebe društva. Napravljeni su adventski vijenci i anđeli kojima su ukrašeni borovi u crkvi sv. Petra apostola u Cerniku. Radionice je vodila Mirela Andrašević. 14. i 15. siječnja 2011. održana je radionica izrade predmeta od slame. Radionicu je vodila Kristina Kovačić uz suradnike, Josipu Kopilović, Miroslava Rauša i svećenika Franju Ivkovića iz Tavankuta.

 
Popis stanovništva PDF Ispis E-mail
Autor Cajtung   
17. siječnja 2011.

PRIJAVE POPISIVAČA OD 15. VELJAČE 2011.

U skladu sa Zakonom o popisu i uputama Državnog zakona za statistiku u Brodsko-posavskoj županiji u tijeku su pripreme za provedbu Popisa stanovništva, kućanstava i stanova 2011. Kako ističe župan Danijel Marušić, prva zadaća koju je Županija odredila bila je upućena jedinicama lokalne samouprave da ubrzano provjere i postave nazive ulica te na svim stambenim jedinicama odrede kućne brojeve kako bi se popisivači lakše snalazili.

 
<< Početak < « 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 » > Kraj >>

Stranica 538 od 549

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba