HSS Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. studenog 2010.

PROGRAMSKA SKUPŠTINA GRADSKE ORGANIZACIJE HSS-a

29. listopada 2010. održana je programska skupština gradske organizacije HSS-a, kojom je predsjedao predsjednik dr. Zoran Jukić, uz članove stranke bili su tu Predrag Livak, predsjednik GO HSS-a Požega, Mario Bokulić, Mladen Konjević, Slavko Maričević i Antun Grgić, predsjednici općinskih organizacija HSS-a Okučani, Vrbje, Nova Kapela i Rešetari, te posebni gosti simpatizeri stranke prof. Ivan Šop i Marko Lončar. Nazočan je bio i Davor Vlaović, član Gradske organizacije i predsjednik regionalnog i županijskog HSS-a.

 
Živa zemlja PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. studenog 2010.

IZLOŽBA STARIH SORTI JABUKA I BUNDEVE

"Živa zemlja" Udruga za ekološku poljoprivredu, ruralni razvitak i zaštitu okoliša, Nova Gradiška organizirala je izložbu Stare sorte jabuka i bundeve 30.10. u Hotelu kralj Tomislav.
Posjetitelji su mogli razgledati i kušati razne vrste starih sorti jabuka te jela, slatka i slana od jabuke i bundeve. Bili su tu i sokovi od jabuke i bundeve.

 
Blagoslov vozila PDF Ispis E-mail
Autor p. Ante Perković   
07. studenog 2010.

BLAGDAN SVETOG LEONARDA

Na dan sv. Leonarda ili kao ga Cerničani zovu Linarta bila je sv. misa u crkvi sveca nedaleko Cernika, što ju sagradiše franjevci s vjernicima odmah nakon sagrađene crkve u Cerniku po odlasku Turaka. Iz poštovanja više no zbog potrebe ovdje gdje su kroz cijelo vrijeme od stopedest godina koliko su Turci bili u Cerniku, imali crkvicu i stambenu zgradu i održavali puk u kršćanskoj vjeri.

 
Memorijalni maraton PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. studenog 2010.

DVANAESTI MARATON PRIJATELJSTVA OKUČANI - TSAZAR

S Trga dr. Franje Tuđmana 6. listopada startao je dvanaesti maraton Okučani - Tsazar. Šezdeset maratonaca trčalo je 189 kilometara i u prijateljski mađarski grad stiglo je 7. listopada. Trčali su od Okučana do Barcsa u Mađarskoj, gdje su prenoćili, te su sutradan nastavili trčati do Taszara. Maratonce su ispratili načelnik Aca Vidaković i Pataki Sandor gradonačelnik, Tsazara.

 
Spomen na Tošu Proeskog PDF Ispis E-mail
Autor Dejan Ivanković   
23. listopada 2010.

OTKRIVEN SPOMENIK TOŠI PROESKOM

16. listopada, na treću obljetnicu pogibije, u 17,00 sati ispred Elektrotehničke škole svečano je otkriven spomenik posvećen Toši Proeskom, ne samo makedonskom, već glazbeniku i prije svega prijatelju cijeloga Balkana i svijeta. Uz brojne posjetitelje koji su došli i čitave Hrvatske i Makedonije prisutni su bili i predstavnici makedonskog veleposlanstva, županijsko vodstvo Brodsko-posavske županije, gradonačelnik i čelništvo grada Nove Gradiške te gradonačelnik grada Zagreba.

 
Novogradiške mažoretkinje PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
23. listopada 2010.

NOVOGRADIŠČANKA MILOŠ TREĆA MAŽORETKINJA EUROPE

Gradonačelnik Nove Gradiške, dipl. ing. Josip Vuković i njegova zamjenica, dr. Ljepša Rakas Vujčić, u uredu gradonačelnika, priredili su prijam za novogradiške mažoretkinje koje su nedavno na 14. europskom prvenstvu u Švicarskoj postigle vrlo zapažene rezultate.

 
<< Početak < « 561 562 563 564 565 » > Kraj >>

Stranica 561 od 565

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba