Pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti PDF Ispis E-mail
Autor Udruga Slap   
27. studenog 2010.

ZAVRTI BROJ!

Do 31.12.2010. je cilj prikupiti 50.000kn. Udruga slap je udruga djece oboljele od malignih bolesti, i njihovih roditelja. Svi su u jako teškoj situaciji i ovo je pokušaj da im se bar malo pomogne u ove božićne dane. Izvještaj o prikupljenim sredstvima ćemo obavljivati svakodnevno. Oni su svi naša djeca i teško je gledati kako pate. Budimo svi jedna obitelj bar malo!

 
Susret malih pjesnika PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
27. studenog 2010.

17. SUSRET MALIH PJESNIKA SLAVONIJE I BARANJE

Ivana Đulabić, OŠ „Josip Lovretić“ Otok (voditeljica Marica Pejić), Katja Kasač, OŠ „Sveta Ana“ Osijek (voditeljica Ruža Zubac-Ištuk), Antonija Serdar, OŠ „Miroslav Krleža“ Čepin (voditeljica Marija Dorić), Marina Gusić, OŠ „Matija“ Gubec“ Cernik (voditeljica Monika Kovarbašić) i Patricija Eškutić, OŠ Ivana Filipovića Osijek (voditeljica Jasna Ćulibrk) proglašene su najboljim malim pjesnikinjama na 17. susretu malih pjesnika Slavonije i Baranje.

 
Duhovna obnova molitvenih zajednica Krvi Kristove PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
27. studenog 2010.

OZDRAVITELJSKA SNAGA KRVI KRISTOVE

U nedjelju, 21. studenog, u Okučanima je upriličena duhovna obnova molitvenih zajednica Krvi Kristove, koje vode sestre klanjateljice Krvi Kristove. Organizira se svake godine prije Adventa i Korizme, kako bi se članovi molitvenih zajednica što bolje pripravili za Božić, a još više za najveći kršćanski blagdan – Uskrs.

 
HDSSB Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. studenog 2010.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE HDSSB-a

„Hrvatska je država bezakonja, proklamirane jednakosti, a zapravo nejednakosti. To HDSSB neće trpjeti ukoliko nam  građanI daju povjerenje, a vjerujem da hoće.  Niti kukurikavci, a niti kokodakavci neće moći bez HDSSB-a stvoriti Vladu RH, a onda će HDSSB uvjetovati, a to je naš jedini cilj, da se sredstva usmjere prema Slavoniji i Baranji, prema Novoj Gradiški, prema rema Rešetarima, Starom Petrovom Selu, Okučanima i Cerniku, prema i bivšoj općini Slavonski Brod, od Okučana do Iloka, kako volimo reći od Lipovljana do Lipovca“, kazao je Boro Grubišić, na tiskovnoj konferenciji novogradiškog HDSSB-a.

 
"Na te mislim" PDF Ispis E-mail
Autor Sanja Bukvić   
17. studenog 2010.

PETI SUSRET PJEVAČKIH SKUPINA

Brojni poklonici glazbe, starogradskih, gotovo zaboravljenih pjesama, dalmatinskih, slavonskih, ali i popularnih, svjetovnih skladbi, ove 13. studenog imali su prigodu uživati u glazbenoj večeri, koju su im podarili članovi Hrvatske pjevačke skupine „Slavča“ i njihovi gosti. U novogradiškom Domu kulture okupili su se na Susretu pjevačkih skupina „Na te mislim“ koji članovi „Slavče“ organiziraju petu godinu za redom, kako bi oživjeli ukupnu građansku kulturnu baštinu i sačuvali od zaborava sve one pjesme koje smo nekad pjevali, a koje su sastavni dio našeg identiteta.

 
HSS Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. studenog 2010.

PROGRAMSKA SKUPŠTINA GRADSKE ORGANIZACIJE HSS-a

29. listopada 2010. održana je programska skupština gradske organizacije HSS-a, kojom je predsjedao predsjednik dr. Zoran Jukić, uz članove stranke bili su tu Predrag Livak, predsjednik GO HSS-a Požega, Mario Bokulić, Mladen Konjević, Slavko Maričević i Antun Grgić, predsjednici općinskih organizacija HSS-a Okučani, Vrbje, Nova Kapela i Rešetari, te posebni gosti simpatizeri stranke prof. Ivan Šop i Marko Lončar. Nazočan je bio i Davor Vlaović, član Gradske organizacije i predsjednik regionalnog i županijskog HSS-a.

 
<< Početak < « 581 582 583 584 585 586 587 588 589 » > Kraj >>

Stranica 584 od 589

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba