POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujuć   
05. kolovoza 2019.

Najznačajnije iz novog Zakona o sigurnosti prometa na cestama

 

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, stupio je na snagu danas (1. kolovoza).

Novine

Nove odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama predviđaju snažnije kažnjavanje počinitelja 8 najtežih prekršaja za koje smo detektirali da uzrokuju najveća i najteža stradavanja u prometu, a to su:

 
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA PDF Ispis E-mail
Autor hssbpž   
04. kolovoza 2019.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja

 

Hrvatska je samostalna i neovisna gotovo trideset godina i 24 godine teritorijalno cjelovita. Za neovisnu i samostalnu Hrvatsku živote su dali mnogi hrvatski sinovi kojima se izaslanstvo HSS-a Brodsko-posavske županije poklonilo povodom obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Sloboda nema cijenu i zato samo riječi „hvala im“ nisu dovoljne. Branitelji su cijeli hrvatski narod zadužili svojim životima, koji jedini uz slobodu, nemaju cijenu, u nasljeđe su nam ostavili slobodnu i neovisnu Domovinu koju smo stoljećima željeli, ostavili su i teret upravljanja hrvatskim resursima što se pokazalo kao teret s kojim se hrvatske vlasti ne znaju ili ne žele nositi. Obećavali su narodu državu u koju će se narod useljavati, nažalost danas Hrvati iz Hrvatske iseljavaju.

 
ČESTITKA PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
04. kolovoza 2019.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza simbol pojede u Domovinskom ratu  koju su u VRO „Oluja“  izvojevale  hrvatske  oružane snage, oslobodile okupirano područje i donijele dugo očekivani mir, slobodu i neovisnost

ČESTITAJU

 


 

Općina Rešetari, Općinsko vijeće i Zlatko Aga , načelnik


 

Općina Cernik, Općinsko vijeće i Vitomir Žakić, načelnik


 

Općina Vrbje, Općinsko vijeće i Igor Jurišić, načelnik


 

Uprava i djelatnici Opće bolnice Nova Gradiška i Josip Kolodziej, ravnatelj


 

Općina Dragalić, Općinsko vijeće i Zvonimir Karlik


 

 
NG LJETO PDF Ispis E-mail
Autor novagra   
01. kolovoza 2019.

Ružičasta kućica na Novogradiškom glazbenom ljetu

 

Ružičasta kućica kreće na turneju. Maja Šuput, osim što dobro pjeva , izgleda i popularna je, novim projektom Ružičasta kućica potvrđuje svoju svestranost i poduzetnički duh. Da je uspješna potvrđuje svojim brendom Majushka.
-Sa najvećim ponosom MAJUSHKA vam predstavlja najzabavniju, najslađu i jedinstvenu kućicu na kotačima – MAJUSHKA ON THE ROAD. Ona je putujući i prateći dio teama na mojim koncertima, ona je corner pozitivne vibre i gastro ludilo pogodno za SVE uzraste. Šareno, slatko, pjenušavo i neodoljivo, a sve u brandu MAJUSHKE kreće na turneju – piše uz objavu na Instagramu.

 
GRADSKA GLAZBA PDF Ispis E-mail
Autor Vladimir Đurasel   
01. kolovoza 2019.

Ponovo nastup grupe „Dominik &CO“

Nakon fantastičnog koncerta u lipnju, grupa "Dominik & Co" i ovog će petka raspjevati gradski park. Očekujemo vas u velikom broju sa početkom u 20,30 sati. Koncert organizira Turistička zajednica grada i Gradska glazba Nova Gradiška. Radujemo se vašem dolasku!

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
01. kolovoza 2019.

NG LJETO  i kružni tok!?

 

Brojna pitanja vezana za ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto  odnose se  izgradnju kružnog toka  u središtu grada zbog prohodnosti za pješake. Pitanje je aktualnije tim više što je  najavljeno da će  besplatno parkiralište  za automobile biti na  prometnom poligonu u Kožarskoj ulici, pa će svi koji tamo ostave automobil  morati  proći preko ili obilaziti  gradilište budućeg kružnog toka.  Radovi na izgradnji kružnog toka u središtu grada započeli su početkom srpnja i   trebali bi biti završeni za  105 dana.  Odvijaju se prema planu i kako je prošli tjedan na konferenciji za medije kazao gradonačelnik Vinko Grgić, uz dobru suradnju grada i izvođača radova.  Zajednički je cilj  radove do Novogradiškog glazbenog ljeta dovesti u  fazu da  gradilište bude prohodno za pješake. Kako doznajemo Poduzeće za ceste Slavonski Brod će učiniti sve da to tako i bude. Prometa za automobile i dalje neće biti.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 538

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba