TZGNG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
15. studenog 2019.

Advent u našem gradu 2019.

 

približava nam se mjesec prosinac, a time i blagdan Božić. Kao i proteklih godina, u susret Božiću, Turistička zajednica grada Nova Gradiška, od 01.- 24. prosinca 2019. godine organizira manifestaciju "Advent u našem gradu 2019.", u Novoj Gradiški.

POZIV ZA SUDJELOVANJE

U organizaciji Turističke zajednice i Grada Nova Gradiška održat će se manifestacija "Advent u našem gradu 2019". Adventska događanja započet će 01. prosinca u Gradskom parku gdje će uz klizalište biti postavljene sajamske kućice s eno-gastro ponudom, te niz zabavnih sadržaja za djecu i odrasle. Ovu godinu klizači će imati priliku za užitak na ledu na zaleđenim stazama u gradskom parku.

 
GRAD NG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
15. studenog 2019.

PROGRAM OBILJEŽAVANJA MJESECA BORBE PROTIV OVISNOSTI


15.11. - 15.12.2019.

NA PODRUČJU GRADA NOVE GRADIŠKE

ORGANIZATOR:

KOORDINACIJSKO TIJELO ZA PREVENCIJU OVISNOSTI GRADA NOVA GRADIŠKA

18.11.2019. / 13,00 sati

Odjel za psihijatriju Opće bolnice Nova Gradiška u suradnji s  Udrugom „POZITIVA“

FOKUS-GRUPA: IZVORI STRESA I PROFESIONALNOG  IZGARANJA

U BORBI PROTIV OVISNOSTI

 
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA PDF Ispis E-mail
Autor hss.bpž   
15. studenog 2019.

Markov trg će biti mali za sve Slavonce koji će doći prosvjedovati u Zagreb

 

Prilikom glasovanja o amandmanima u Hrvatskom saboru zastupnik HSS-a Davor Vlaović zatraži je stanku kako bi još jedan put ukazao na svu nepravdu koja se čini Slavoniji. Upozorio je na umiranje Slavonije i pozvao sve Slavonce za izađu iz stranačkih okvira, otvore oči i budu suvremenici oživljavanja Slavonije koja trenutno umire i nastaviti će umirati jer je mnogim Slavoncima najvažnije poštivanje stranačke stege i boje se javne nabave za software koji će nadzirati njihove osobne poruke i mobitele. Kazao je :

 
SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
15. studenog 2019.

HDZ PROTIV: Gradski proračun za 2020. iznosi 96,5 milijuna kuna

 

Središnja točna jučerašnje sjednice Gradskog vijeća, održane pod predsjedanjem dr. Ljepše Rakas Vujčić, bila je usvajanje  prijedloga  proračuna za 2020. godinu, a potom i prijedloga  programa i djelatnosti koje se financiraju iz gradskog proračuna.

Prijedlog proračuna, u kojem su u narednoj godini planirani ukupni prihodi u iznosu od   96,6 milijuna kuna, usvojen je sa 11 glasova  vijećnika SDP-a . Protiv je bilo  5 vijećnika  HDZ-a.  Prijedlog proračuna obrazložio je gradonačelnik Vinko Grgić, a potom i odgovarao na primjedbe oporbenog HDZ-a koje je obrazložila  mr. Ljiljana Lukačević.

 
TURISTIČKA ZAJEDNICA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Ružica Vidaković   
15. studenog 2019.

SIMPLY THE BEST

 

-      Eko etno salaš SAVUSnagrađeni u kategoriji NOVI PROJEKT U TURIZMU

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da je Eko etno salaš Savus dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji novi projekt u turizmu.

Ovu nagradu, za  kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije, tradicionalno dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia. Nagradu je  primio gospodin Ivan Bogović, vlasnik Eko etno salaša Savus.

Nagrada je  uručena u četvrtak, 14.11. 2019. g. na prigodnoj svečanosti koja   se u okviru 21. poslovno turističke burze PUT održala  u hotelu Labineca u Gradacu.

 
POLICIJSKA UPRAVA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
15. studenog 2019.

POLICIJA OTKRILA LABORATORIJ ZA PROIZVODNJU CANNABISA


Operativnim radom policije na terenu uz dobru suradnju s građanima, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, došli su do saznanja o mogućem počinjenju kaznenog djela iz područja kriminaliteta droga. Dana 12. studenoga, policijski službenici su započeli sa kriminalističkim istraživanjem, uhitivši 35-godišnjaka te pritom potvrdili sumnju da je počinio kazneno djelao neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Istoga dana, u 11.30 sati, tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je pokušao pobjeći iz policijske postaje u čemu su ga spriječili policijski službenici.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 585

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba