PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
02. travnja 2019.

Koncert za dušu


Koncert vrhunskih glazbenika okupljenih u ansambl BORNA ŠERCAR'S JAZZIANA CROATICA nastupit će na koncertu u Domu kulture, 10. 4. u 12, 10 sati. Ulaz na koncert je besplatan! Za organizirane dolaske potrebna je prethodna najava. Koncert je ostvaren uz potporu Ministarstva kulture i Grada Nova Gradiška, a dio je projekta Vatromet kulture.

Borna Šercar's  Jazziana Croatica

Vojkan Jocić – sax / Hrvoje Galler – klavir / Elvis Penava – gitara / Borna Šercar - bubnjevi

 
BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA PDF Ispis E-mail
Autor bpž.hr   
02. travnja 2019.

Savjeti mladih slavonskih županija populariziraju prijevoz  željeznicom

 

Predsjednici županijskih savjeta mladih s područja 5 slavonskih županija održali su u utorak sastanak s članovima direkcije HŽPP-a kako bi utvrdili moguća područja suradnje.

Na sastanku su uz predsjednika savjeta mladih Brodsko-posavske županije Josipa Jagodara, predsjednika Savjeta mladih Požeško-slavonske županije Daria Ivkovića, predstavnika Savjeta mladih Vukovarsko-srijemske županije Slavka Grgića i predstavnika Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije Marina Lovrekovića, nazočili predstavnici uprave HŽPP-a, predsjednik Željko Ukić, ravnateljica Ureda Uprave Mihaela Tomurad Sušac, koordinatorica za elektroničku komunikaciju i međunarodne odnose Sanja Cvetković i djelatnica PJ Prodaje HŽPP-a Antonija Jugović.

 
MAGIĆ MALA PDF Ispis E-mail
Autor Silvija Vračić   
31. ožujka 2019.

GABRIJEL SUKNAIĆ DRŽAVNI PRVAK U AUTOMEHATRONICI

 

Od 27. do 28. ožujka 2019. godine na Zagrebačkom velesajmu u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) uz financijsku potporu Europskog socijalnog fonda, održano je prvo Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019.  Na natjecanju je sudjelovalo više od 500 najboljih učenika strukovnih škola uz pratnju svojih mentora. Natjecanje je održano u više od 40 različitih strukovnih disciplina.

 
OPĆINA CERNIK PDF Ispis E-mail
Autor Lea Lipičanin   
31. ožujka 2019.

Obnavlja se Dječji vrtić „Matija Gubec“ u Cerniku

 

Povoljni vremenski uvjeti pogoduju izvođenju radova na obnovi Dječjeg vrtića „Matija Gubec“ u Cerniku. Prema riječima Vitomira Žakića, načelnika općine Cernik radovi dobro napreduju kako na unutrašnjem tako i vanjskom uređenju.

„U tijeku je obnova krovišta. Ukupna vrijednost radova iznosi 1 300 000 kuna osiguranih preko Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i 500 000 kuna općinskih sredstava. Raspisana je javna nabava za energetsku učinkovitost vrtića i do iduće školske sezone trebali bismo imati kompletno uređen vrtić koji će omogućiti znatno bolje i kvalitetnije uvjete za rad i boravak 44 mališana koji pohađaju vrtić“, kaže Vitomir Žakić, načelnik.

 
OSNOVNA ŠKOLA ANTE STARČEVIĆA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Lea Lipičanin   
31. ožujka 2019.

Učenici posadili 100 sadnica aronije

 

Lijepo vrijeme iskoristili su učenici Osnovne škole Ante Starčevića u Rešetarima i zajedno sa svojim nastavnicima u blizini škole posadili su 100 sadnica aronije.

„U sklopu školske zadruge po prvi put organiziramo sadnju aronije za vlastite potrebe kao trajni nasad. To će omogućiti našim učenicima da nauče vještine potrebne za život te se na taj način pripremamo za „Školu za život“. Sadnice aronije nabavili smo u suradnji sa srednjom školom Matija Mesić i Centrom za tehnološki razvoj Brodsko-posavske županije i uz podršku i pomoć Općine Rešetari i načelnika Zlatka Age, koji su donirali sredstva za nabavku aronije. Uz pomoć OPG-a Dragalić i Udruge vinogradara i voćara iz Cernika osigurali smo stare sorte jabuka koje planiramo također ovdje zasaditi, a u cilju širenja svih onih aktivnosti koje čuvaju vrijednosti koje je selo nekad imalo“, kaže Tihomir Batalo, ravnatelj škole.

 
BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
29. ožujka 2019.

JAVNI POZIV – sufinanciranje troškova javnog prijevoza (željeznicom) redovnih studenata

Brodsko-posavska županija, Upravni odjel za obrazovanje, šport i kulturu, Petra Krešimira IV broj 1, Slavonski Brod objavljuje

JAVNI POZIV

za iskaz interesa za sufinanciranje troškova javnog prijevoza (željeznicom) redovnih studenata s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 489

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba