NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
16. kolovoza 2019.

Predsjednički kandidat Zoran Milanović na Novogradiškom glazbenom ljetu

 

Kandidat za predsjednika Republike Zoran Milanović posjetio je danas  Novu Gradišku, grad   kojem  vlada SDP-e, ima gradonačelnika,  uvjerljivu većinu u Gradskom vijeću i u kojem  očekuje značajnu  potporu. Došao je na Novogradiško glazbeno ljeto,  najveću ljetnu glazbeno-zabavnu, kulturnu, gospodarsku i turističku  manifestaciju u Slavoniji. Dočekao ga je gradonačelnik  Vinko Grgić, a došli su da pozdraviti i  novogradiški SDP-ovci.

 
NG LJETO PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
15. kolovoza 2019.

Izvanrednim koncertom Damira Kukuruzovića i Django Groupe počelo NGLJETO

 

Sjajnim koncertom gitariste Damira Kukuruzovića i Django Groupe 14. kolovoza započeli su  glazbeni sadržaji  24. Novogradiškog glazbenog ljeta. Treba zahvaliti organizatorima na još jednom novom, dodanom glazbenom danu najpopularnije i najposjećenije novogradiške manifestacije i dovođenju vrhunskih glazbenih virtuoza na gitarama, violini i saksofonu na  njenu pozornicu.

 
GRADSKI MUZEJ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
15. kolovoza 2019.

Izložba  umjetničkog nakita Maxa Škledara

 

U Gradskom muzeju 14. kolovoza zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina otvorila je izložbu  UMJETNIČKI NAKIT  Maxa Škledara. Izrazila je zadovoljstvo što  izlaže u Novoj Gradiški, kazavši kako je lijepo čuti  da  nakon  izložbi u Dubrovniku. Zagrebu, Rimu, Los Angelesu i diljem svijeta i  Novogradiščani  imaju priliku upoznati se s njegovim radom u okviru manifestacije Novogradiško glazbeno ljeto.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. kolovoza 2019.

Izložba „Šuma okom šumara“ 15. Bjelovarskog salona  fotografije

 

U gradskom  izložbenom prostoru  u Ulici Karla Dienješa zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina otvorila je sinoć tradicionalnu i  uvijek atraktivnu izložbu fotografija  izložba “Šuma okom šumara” kojom, kazala je, svake godine počinje Novogradiško glazbeno ljeto. Zahvalila se organizatoru što doprinose njegovim sadržajima i daju šansu građanima da  razgledaju postav izložbe i  fotografije koju šumu  prikazuju okom šumara  vrsnih fotografa.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. kolovoza 2019.

Otvoreno malonogometno igralište na umjetnoj travi u SRC  „Slavča“

 

Jedan od  neglazbenih sadržaja koji će obilježiti ovogodišnje   Novogradiško glazbeno ljeto  je  bio  malonogometni turnir  održan 13. kolovoza na novom malonogometnom igralištu s umjetnom travom u Sportsko-rekreacijskom centru  „Slavča“.

Iako nije bilo službenog otvaranja, malonogometno igralište na umjetnoj travi obradovalo je  ponajprije djecu, ali  i starije  uzraste ljubitelje ove najpopularnije igre u svijetu. Vjerujem da posebno zadovoljstvo imaju stanovnici ovog gradskog naselja, a imao ga jer sinoć i gradonačelnik Vinko Grgić. Na mjestu, u središtu naselja, gdje su već izgrađeni sportski tereni i dječje igralište, a gradit će se i drugi, bio je prostor namijenjen za izgradnju višekatnica i stanovanje. Trebalo je stoga, kaže  gradonačelnik, promijeniti  prostorni plan   i najavio izgradnju boćališta i zdravljaka. Dodajmo da je uz malonogometno igralište postavljen i  koš za košarku.

 
KINO NG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
14. kolovoza 2019.

KRALJICE ZLOČINA

 

PETAK, 23. 8. U 19, 30

DOM KULTURE

IZVORNO IME: The Kitchen

REDATELJ: Andrea Berloff

ŽANR: akcija

ULOGE: Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Elisabeth Moss

TRAJANJE FILMA: 102 minuta

GODINA: 2019.

DRŽAVA: SAD

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 538

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba