NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. travnja 2019.

Potpisano 18 projekata  u vrijednosti 422.686.059,76 kuna

 

Gradonačelnik Vinko Grgić s ministrom državne imovine Goranom Marićem potpisao je 16. travnja u Novoj Gradiški ugovor o darovanju 50 ha zemljišta  za proširenje  Industrijskog  parka  i ugovor o darivanju zgrade „Varteksa” u Ulici slavonskih graničara. Projekt o  razvoju ciklo turizma  s ministrom Garijem Kapelijem  potpisao je župan Danijel Marušić, a načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga  s ministrom  Tomislavom Ćorićem  ugovor o izgradnji reciklažnog dvorišta.

 
UDRUGA „SUNCOKRET“ PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
16. travnja 2019.

Kreativno druženje uoči Uskrsa

 

Tradicionalno, uoči  svih  blagdana  na druženju i kreativnom stvaranju okupljaju se  članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama “Suncokret”. Bilo je tako i danas uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.

Okupili su se, družili i u kreativnoj radionici   sa volonterkom Marijom Kičić izrađivali prigodne blagdanske  poklone koje će darivati svojim najmilijima. Na taj su način, kako je kazala predsjednica udruge Kata Vukšić zajedno obilježili predstojeći blagdan.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
16. travnja 2019.

Državno Prvenstvo gluhih ekipno – 1.liga i tandem

 

U Karlovcu dana 13.-14. Travnja 2019. godine je održano Državno Prvenstvo gluhih u kuglanju ekipno – 1. liga i tandem. Takmičenje se održalo u kuglani Doma DV Zrinski – Karlovac. Prvi dan državnog prvenstva gluhih u ekipnoj konkurenciji kuglači Silent iz Zagreba obranili su prošlogodišnji naslov prvaca Hrvatske. Ekipa iz Nove Gradiške je druga, a treće mjesto je zauzeli ekipa iz Rijeke. Iz prve lige ispada Požega i Pula.

 
TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor tzgng   
16. travnja 2019.

Domaći proizvodi na štandovima gradske šetnice

 

Turistička zajednica Garda Nova Gradiška obavještava da će se povodom Uskrsa, na štandovima koji su postavljeni na gradskoj šetnici ispred Turističke zajednice, brojnim prolaznicima ponuditi ono što Uskrs čini šarenim, lijepim, ukusnim i mirisnim.

Svoje proizvode predstaviti će brojne udruge, obrtnici i OPG-ovi s novogradiškog područja, a svi koji ih posjete moći će razgledati i kupiti razne uskrsne ukrase, med, orašaste proizvode, ručne radove i drugo! Pozivaju se građani da se odazovu ovoj bogatoj ponudi domaće radinosti i doprinesu dobrom ugođaju blagdana.

 

 
DAN ŽUPANIJE BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
16. travnja 2019.

Drage građanke i građani Brodsko-posavske županije!

U demokratskoj i suverenoj Hrvatskoj odgovorni smo za njezino očuvanje, ali i za kvalitetan život svih stanovnika Brodsko-posavske županije. U uvjerenju da ovim Danom županije, započinjemo novo razdoblje u kojemu ćemo zajedničkim radom učiniti našu županiju još boljim i kvalitetnijim mjestom za življenje, a njezinim stanovnicima osigurati sve uvjete za dostojanstven  život i napredak,  najiskrenije čestitke povodom Dana Brodsko-posavske županije upućuju vam

Predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić, dipl. ing.

Župan Brodsko-posavske županije Dr.sc.Danijel Marušić, dr.med.vet

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samrdžić   
14. travnja 2019.

Kandidat za Europski parlament - Mario Strinavić

 

Uz Danijela Marušića (HDZ) i Zorana Jukića (HDS) sa novogradiškog područja kandidat za Europski parlament je i Mario Strinavić na listi Blokirani-Deblokirajmo Hrvatsku. Ovaj časnik Hrvatske vojske u mirovini visoko je pozicioniran na drugom mjestu liste. Državnom izbornom povjerenstvu kandidacijsku listu za izbor članova u Europski parlament predali su nositeljica liste Miriam Kervatin i Mario Strinavić.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 489

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba