Uspješan nastup tenisača PDF Ispis E-mail
Autor TK Nova Gradiška   
04. veljače 2014.

NOVOGRADIŠKI TENISAČI USPJEŠNI U ŠIROKOM BRIJEGU

Na terenima Teniskog centra "Đulić" u Širokom Brijegu 1. i 2. veljače 2014. godine održano je 5. dvoransko prvenstvo Hercegovine u tenisu, turnir parova. Ove godine turnir je bio u organizaciji HUT-a (Hrvatske unije tenisača) tako da se bodovao za rang ljestvicu HUT-a. Podloga za igru je bila tepih, uvjeti odlični, a igralo se u dvije kategorije, igrači od 18 do 45 godina starosti te igrači stariji od 45 godina.

Za glavni turnir prijavljeno je i nastupilo je ukupno 44 igrača iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine iz raznih gradova i klubova.

Na turniru su nastupili i novogradiški tenisači iz Teniskog kluba "Nova Gradiška – Slavonski biser" sa tri para u sastavu Marko Brčić / Aleksandar Jović i Igor Mendek / Gordan Pribanić u kategoriji 18 do 45 godina te par Goran Nikiforov / Alen Ivanović u kategoriji +45.

Nakon dva dana velikih borbi na terenu, ostvareni su slijedeći rezultati. Novogradiški par M.Brčić / A.Jović plasirao sa u finale turnira gdje je nakon duge i neizvjesne borbe poražen od para J.Bucalo / R.Kopić iz Teniskog kluba "Orebić" rezultatom 3:6, 6:2, 5:10 i tako osvojio vrijedno drugo mjesto. Drugi novogradiški par, I.Mendek / G.Pribanić plasirao se u četvrtfinale turnira gdje ih je ždrijeb nažalost spojio sa drugim novogradiškim parom, M.Brčić / A.Jović  koji su bili uspješniji rezultatom 7:6, 7:5, dok je treći novogradiški par G.Nikiforov / A.Ivanović svoj nastup završio u grupnom dijelu natjecanja. S obzirom na kvalitetu igrača koji su nastupili i jačinu turnira veoma smo zadovoljni sa osvojenim drugim mjestom te drugim parom u četvrtfinalu i smatramo taj rezultat još jednim velikim uspjehom za novogradiški tenis.

ng-tenisaci-01
ng-tenisaci-02
ng-tenisaci-03
ng-tenisaci-04
ng-tenisaci-05
ng-tenisaci-06
ng-tenisaci-07
1/7 
start stop bwd fwd

Prije početka službenog dijela natjecanja, novogradiški tenisači posjetili su i svetište u Međugorju te se pomolili Gospi.

Zahvaljujemo se organizatorima, posebice direktoru turnira Rafaelu Mikuliću - Rafi, na srdačnom prijemu i dobroj organizaciji turnira, a rastali smo se u nadi da ćemo i mi jednoga dana u Novoj Gradiški imati mogućnosti i prilike organizirati ovakve turnire i dovesti u naš grad kvalitetne tenisače sa ovih prostora.

Također, jedno veliko hvala  Gradu Nova Gradiška, posebno gradonačelniku gospodinu Željku Bigoviću, ing. i dogradonačelniku gospodinu Dariu Banu, dipl.ing., ravnateljici Dječjeg vrtića Nova Gradiška gospođi Veri Trobić te mesnici "Rakonić" na velikodušnoj pomoći oko odlaska na ovo natjecanje.

Share
 
Povezani tekstovi :

» Filac - Spring Indoors Doubles 2014 Zagreb

NOVOGRADIŠKI TENISAČI NASTUPILI U ZAGREBUTeniski klub Nova Gradiška - Slavonski biser nastupio je 22. i 23. ožujka 2014. godine na 6. Filac - Spring Indoors Doubles 2014 Zagreb (HUT-Series 500) turniru, gdje su u jakoj konkurenciju parova...

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba