Promocija i projekcija DVD-a PDF Ispis E-mail
Autor cajtung.com   
26. veljače 2014.

KAKO SPASITI ŽIVOT?

Udruga za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih "PREVENCIJA" poziva vas na promociju i projekciju DVD-a "Kako spasiti život" autora  mr. sc. Dragoljuba Kocića, dr.med.

dana 02.03.2014., nedjelja u 18.00 sati, V. Nazora 8, Nova Gradiška (prostorije Udruge "Prevencija")

 

Informativno-edukacijski DVD o neodgodivoj prvoj pomoći za laike, do dolaska stručne medicinske pomoći, može biti i podsjetnik za naučeno znanje, ali i kako primijeniti javno dostupan AVD uređaj, za pokretanje srca u slučaju srčanog zastoja.

Prikazani su algoritamski pristupi i postupci pružanja pomoći unesrećenom u prvim minutama, prema novim smjernicama. Knjige i fotografije ne mogu pokazati slijed postupaka kao što može video prikaz, zbog čega je potrebno koristiti DVD u svim institucijama, udrugama kao u školama i vrtićima ili u obitelji. Ne postoji sličan DVD o tako važnom pružanju hitne pomoći!

DVD je snimljen na hrvatskom jeziku, za osobe sa oštećenim sluhom, na njemačkom i engleskom jeziku. Prvi je takav uradak u Europi, prepoznat i podržan od Brodsko-posavske županije i Škole nardnog zdravlja "dr. Andrija Štampar", Zagreb.

Share
 
Povezani tekstovi :

» Dr. Kocić predstavio DVD u županijskoj vijećnici

PRUŽANJE POMOĆI UNESREĆENOM U PRVIM MINUTAMAMr. sc. Dragoljub Kocić, dr. med., u velikoj županijskoj vijećnici u Slavonskom Brodu promovirao je 27. veljače 2014. svoj informativno-edukacijski DVD "Kako spasiti život" o neodgodivoj prvoj...

» Ususret Valentinovu

LJUBAV I NAŠE ZDRAVLJEPišem o vrlo nezahvalnoj temi, posebice danas, ali idemo u susret prazniku ljubavi - Valentinovu (14. veljače). O istoj temi pisao sam prošle godine: no ipak sam odlučio ponovno istaknuti značenje ljubavi za naše...

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba