Filac - Spring Indoors Doubles 2014 Zagreb PDF Ispis E-mail
Autor TK Nova Gradiška   
26. ožujka 2014.

NOVOGRADIŠKI TENISAČI NASTUPILI U ZAGREBU

Teniski klub Nova Gradiška - Slavonski biser nastupio je 22. i 23. ožujka 2014. godine na 6. Filac - Spring Indoors Doubles 2014 Zagreb (HUT-Series 500) turniru, gdje su u jakoj konkurenciju parova nastupili i novogradiški parovi Jović/Brčić i Magdić/Mendek. U prvom kolu glavnog turnira par Brčić/Jović poražen je rezultatom 6:4 6:3 od jakog para Franja/ Zadro, inače trećeg nositelja u ždrijebu i kasnije osvajača trećeg mjesta na turniru.

Tim se porazom par Brčić/Jović plasirao u utješni turnir i kao nositelj izborio finale utješnog turnira gdje je osvojio prvo mjesto u vrlo zanimljivom finalnom dvoboju rezultatom 6:2 6:4 pobjedom nad splitskim parom Marinov/Sardelić.

Drugi teniski par Magdić/Mendek uspio je proći prvo kolo glavnog turnira pobjedivši par Čančar/ Popović rezultatom 6:2 6:1 te se plasirao u četvrtfinale gdje je poražen od para Lang/Jurčić rezultatom 6:4 7:5 inače četvrtog nositelja i kasnije osvajača 4 mjesta na turniru. Ujedno ovim putem se zahvaljujemo na ugodnom druženju i gostoprimstvu Teniskom klubu "Filac" Zagreb.

Share
 
Povezani tekstovi :

» Uspješan nastup tenisača

NOVOGRADIŠKI TENISAČI USPJEŠNI U ŠIROKOM BRIJEGUNa terenima Teniskog centra "Đulić" u Širokom Brijegu 1. i 2. veljače 2014. godine održano je 5. dvoransko prvenstvo Hercegovine u tenisu, turnir parova. Ove godine turnir je bio u...

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba