Gradonačelnik primio članove Taekwondo kluba "Vukovi" PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
11. rujna 2014.

USPJESIMA PROMIČU IME NOVE GRADIŠKE

Gradonačelnik Željko Bigović 10. rujna organizirao je prijem za članove novogradiškog Taekwondo kluba "Vukovi". Razlog su sportski uspjesi koje postižu, a što je uočio i Hrvatski olimpijski odbor koji je klubu dao potporu u opremi vrijednu 50 tisuća kuna.

"Doista je prekrasno vidjeti mlade ljude da se bave sportom, da zdravo žive i da imaju kvalitetan odnos prema životu i svojim obavezama. Ponosni smo na ove mlade sportaše koji ne samo da postižu sjajne uspjehe već promiču ime Nove Gradiške diljem Hrvatske i šire.

Sve zasluge i čestitke upućujem i roditeljima, jer baviti se u ovakvim teškim vremenima sportom, bez podrške roditelja je nemoguće. Čestitam vam na uspjesima", istaknuo je gradonačelnik Željko Bigović.

Trener Damir Javorović zahvalio se gradonačelniku na potpori koja puno znači za mlade sportaše. Istaknuo je problem nedostatka vlastite dvorane jer trenenzi zahtjevaju određene kriterije i uvjete, koje ne mogu zadovoljiti u sadašnjim prilikama. Taekwondo klub "Vukovi" prošle je godine u povodu Dana grada dobio gradsko priznanje Grb grada.

Klub je osnovan 2008. godine na inicijativu Damira Javorovića i Dubravka Sporiša. Iako je jedan od najmlađih klubova u našem gradu, njegovi su članovi ostvarili zavidne sportske rezultate, a klub kao sportska institucija daje velik doprinos, ne samo u sportskom životu grada, već i prema mladim ljudima koje okuplja usmjeravajući ih, kako je kazao gradonačelnik, prema životu i svakodnevnim obvezama.

Članovi Taekwondo kluba "Vukovi" u Novu Gradišku su donijeli više od 400 medalja, među kojima je najviše onih osvojenih na međunarodnim natjecanjima.

Taekwondo-Vukovi-01
Taekwondo-Vukovi-02
Taekwondo-Vukovi-03
Taekwondo-Vukovi-04
Taekwondo-Vukovi-05
Taekwondo-Vukovi-06
Taekwondo-Vukovi-07
Taekwondo-Vukovi-08
Taekwondo-Vukovi-09
Taekwondo-Vukovi-10
Taekwondo-Vukovi-11
Taekwondo-Vukovi-12
Taekwondo-Vukovi-13
01/13 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba