Cvjećarnica Mimoza PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
29. listopada 2014.

SRDAČNOŠĆU I KVALITETOM OSVOJILI KUPCE

Vrtlarija Mimoza, dugogodišnji je uspješan primjer obiteljskog poduzetništva Dubravke Piškulić Capan u Novoj Gradiški.
Osoblje cvjećarne nadaleko je poznato po srdačnosti i ljubaznosti, a kvalitetom cvijeća i ljepotom aranžiranja buketa i vijenaca odavno su osvojili i stekli stalne kupce. Zbog toga, unatoč teškim, recesijskim vremenima, uspjeli su ostati konkurentni na novogradiškom i širem tržištu.

Osnovao ju je Borislav Capan 1974. godine, a od 1978. vlasnica je njegova supruga Dubravka. Odnedavno vođenje cvjećarne preuzela je Dubravkina nećakinja Ivona Smolić.

U raskošno uređenom prostoru cvjećarnice Mimoza u Relkovićevoj ulici, u blizini kolodvora, bogata je ponuda raznovrsnog rezanog cvijeća, lončanica i drugih cvjetnih ukrasa, te aranžmana od svježeg i svilenog cvijeća, koji svojom ljepotom plijene pozornost, te su praznik za oči ljubiteljima cvijeća.

Kako kaže Ivona, koja je prava umjetnica u izradi maštovitih aranžmana i buketa, u sklopu programa za vjenčanja po narudžbi izrađuju i svatovske aranžmane, te vijence i ležeće aranžmane.

 

Kao i dosadašnjih godina i ove godine za blagdan Svih svetih u cvjećarni Mimoza i oni s najzahtjevnijim željama mogu pronaći aranžmane i cvijeće prema svom ukusu. Pripremili su bogato ukrašene aranžmane od svježeg i svilenog cvijeća, lampione i ostale potrepštine za blagdan.

Posjetite cvjećarnicu Mimoza u Relkovićevoj ulici u Novoj Gradiški gdje vas uz kvalitetu i raskoš aranžmana srdačno dočekuje ljubazno osoblje s osmijehom.

Sve narudžbe možete javiti na telefon 035 362-169.

 

Share
 

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba