Edukacija za kvalitetnije socijalne usluge PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
24. ožujka 2015.

UDRUGA ZA POMOĆ OSOBAMA S MENTALNOM RETARDACIJOM U NOVOM PROJEKTU

"Osnaživanje organizacija civilnog društva do kvalitetnijih socijalnih usluga" naziv je projekta koji provodi Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije u partnerstvu s Udrugom za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke, Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem "Goluboca" iz Vukovara i Udrugom za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Nova Gradiška.

O projektu čiji je cilj unapređenje znanja i vještina i unapređenje postojećih socijalnih usluga u zajednicama u kojima djeluju 24. ožujka su na konferenciji za novinare govorili Ozren Catela i Martko Perkov iz Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije.

Dio edukacije o standardima kvalitete socijalnih usluga u djelatnosti socijalne skrbi održat će se i na radionici u Novoj Gradiški 9. i 10. travnja. Radionica će se održati u Hotelu kralj Tomislav o čemu su u ime novogradiške Udruge izvijestile Ivana Sikavica i predsjednica Kata Vukšić, koja je izrazila zadovoljstvo što je i novogradiška Udruga uključena u projekt i edukaciju ljudi koji pružaju socijalne usluge.

Kako je izjavila Mihaela Đeraj i Grad Nova Gradiška će se uključiti u realizaciju ovog projekta.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba