Vrtlarija Mimoza uspješan je primjer obiteljskog poduzetništva PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
22. listopada 2015.

KVALITETOM I LJEPOTOM ARANŽMANA OSVAJAJU KUPCE

Vrtlarija Mimoza, poznata po srdačnosti svoje vlasnice Dubravke Piškulić Capan, uspješan je primjer obiteljskog poduzetništva u Novoj Gradiški i prva je cvjećarnica u gradu. Svoje kupce osvojila je kvalitetom cvijeća i ljepotom aranžiranja buketa i vijenaca, te ljubaznošću djelatnika.  Zbog toga, unatoč teškim vremenima u kojima radi i egzistira, uspješno konkurira na novogradiškom i širem tržištu. Osnovao ju je Borislav Capan 1974. godine. Od 1978. vlasnica je njegova supruga Dubravka.

U raskošno uređenom prostoru cvjećarnice u Relkovićevoj ulici, u blizini kolodvora, nude raznovrsno rezano cvijeće, lončanice i druge cvjetne ukrase, te  aranžmane od svježeg i svilenog cvijeća, koji svojom ljepotom plijene pozornost i praznik su za oči ljubiteljima cvijeća. Prema riječima Ivone, koja je prava umjetnica u slaganju aranžman, u sklopu programa za vjenčanja, po narudžbi izrađuju i svatovske aranžmane.

Za ovogodišnji blagdan Svih svetih pripremaju bogato ukrašene aranžmane od svježeg i svilenog cvijeća, te bogat izbor raznovrsnih svijeća i ostalih potrepština.

Posjetite cvjećarnicu Mimoza gdje vas uz kvalitetu cvijeća i raskoš aranžmana, srdačno dočekuje ljubazno osoblje s osmijehom.

Sve narudžbe možete javiti na telefon 035 362-169.

Share
 

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba