Bratec je trd PDF Ispis E-mail
Autor cajtung.com   
31. svibnja 2016.

DUHOVITI DIV U POHODU NA NOVU GRADIŠKU

Građani Nove Gradiške uskoro će imati jedinstvenu priliku uživati u jednoj od najboljih stand up komedija regije. Nakon nekoliko rasprodanih nastupa u Osijeku Vlatko Štampar napokon se vraća u Slavoniju!

Ovom prilikom izvesti će one man show "Bratec je trd" koji je nastao filtriranjem najboljih i najdražih fora tokom dosadašnje Vlatkove karijere u jednu zaokruženu cjelinu.

Show traje 100-120 minuta i obuhvaća široki raspon tema, od odrastanja, problema u osnovnoj školi, dolaska u Zagreb, životinja, muško-ženskih odnosa... gledanih iz ptičje perspektive!

Za one koji ga nisu "probali", Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara na ovim prostorima.

U svakom slučaju Vlatka ćete teško zaboraviti i rado ćete ga se prisjećati, a s nestrpljenjem ćete iščekivati i njegov najnoviji show ''Štamparska greška''.

"Bratec je trd" je samo tijekom prošle godine bio izveden i rasprodan 30-ak puta, a možete ga pogledati u nedjelju, 19. lipnja 2016. s početkom u 20:00 sati u dvorani Relković.

Ulaznice po cijeni od 30 kn u pretprodaji možete kupiti u tajništvu POUMAR-u, svakim radnim danom od 7-15 h.

Cijena na dan izvedbe je 40 kn.

Program nije za mlađe od 16 godina.

Požurite po karte i pratite najnovije informacije na facebook eventu:

https://web.facebook.com/events/1604739986521077/

Službena stranica: http://www.vlatkostampar.com/

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba