KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
10. lipnja 2017.

Milka Perković predsjednica Općinskog vijeća

Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Rešetarti održanoj 9. lipnja za predsjednicu je  izabrana  Milka Peković (HSLS), a za  njene zamjenike  Branko Babić (SDP) i  Marko Sivonjić (HSS).

Sjednicu je,  do izbora Mandatnog povjerenstva i verifikacije mandata članova Općinskog vijeća i utvrđivanje  Milke Perković kao članice Općinskog vijeća koja je predsjedala sjednicom do izbora predsjednika, vodio  Mario Vučetić, predstojnik  Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji.

IMG_0514
IMG_0516
IMG_0518
IMG_0520
IMG_0521
IMG_0523
IMG_0525
IMG_0532
IMG_0533
IMG_0535
IMG_0538
IMG_0545
01/12 
start stop bwd fwd

U Mandatnu komisiju su izabrani   Hrvoje Milak (predsjednik), Maja Marjanović i  Marko Sivonjić (članovi), a u Komisiju  za izbor i imenovanja  Željko Marinović (predsjednik),  Tomislav Došlić i Gordana Marosavljević (članovi).

Zbog nespojivosti obnašanja dužnosti načelnik ZlatkoAga je svoj mandat vijećnika stavio u mirovanje, sa  umjesto njega općinski vijećnik je  postao  Tomislav Došlić.

Sve odluke donijete su jednoglasno. Vijećnici su dali  prisegu  i pismeno  ju potvrdili.

Na sjednici su  nazočni bili načelnik Zlatko Aga i njegov zamjenik Željko Kolaković.

 

Lista HSLS-a, SDP-a i HNS-a  osvojila je  u Općinskom vijeću 8 mjesta. To su: TOMISLAV DOŠLIĆ ( zamjena za Zlatka Agu), MILKA PERKOVIĆ, ŽELJKO MARINOVIĆ, HRVOJE MILAK, BRANKO BABIĆ, ŽELJKO DOMAZETOVIĆ, MAJA MARJANOVIĆ I GABRIJELA VOJVODIĆ.

 

Lista HDZ-a i HDSSB-a  osvojila je 4 mjesta u Općinskom vijeću. To su GORDANA MAROSAVLJEVIĆ, MIRKO  VUKŠIĆ, VLADIMIR  MAJETIĆ I VLADO BIZJAK.

 

Lista HSS-a osvojila je jedno mjesto i to je MARKO SIVONJIĆ.

 

Na povjerenju i izboru za predsjednicu Vijeća  zahvalila se Milka Perković i  kazala je da će opravdati ukazano povjerenje. Rad Općinskog vijeća smatra ozbiljnim i odgovornim, a Općinsko vijeće  i  njegove članove doraslima svim zadacima  koji se pred njih stavljaju.

Načelnik Zlatko Aga je pozvao  vijećnike na suradnju  sa izvršnom vlasti i  djelatnicima Općinskog upravnog odjela. Očekuje da će zajedno  i odgovorno  nastaviti  ostvarivati rezultate od interesa za svoju zajednicu.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba