KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINEVRBJE PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. lipnja 2017.

Mladen Konjević predsjednik, Željko Jurašinović zamjenik predsjednika Općinskog vijeća

Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća  Općine Vrbje za predsjednika  i njegovog zamjenika  jednoglasno su izabrani  Mladen Konjević i  Željko Jurašinović.

Mario Vučinić, predstojnik Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji  nije imao  velikog posla  jer su se HSS, kao pobjednička stranka na izborima i HDZ kao oporba  o svemu  unaprijed dogovorili. Uz načelnika u Općinskom vijeću HSS ima  6, a HDZ 5 vijećnika.

Zbog nespojivosti u obnašanju dužnosti svoje mandate u stanje mirovanja stavili su  načelnik Igor Jurišić i njegova zamjenica Barbara Jurčević, a u Općinskom vijeću su ih zamijenili Željko Jurašinović i Ivan Gubić.

VRBJE (4)
VRBJE (5)
VRBJE (6)
VRBJE (7)
vrbje 1
VRBJE PRVA
1/6 
start stop bwd fwd

Nakon što je izabrano Mandatno povjerenstvo  u kome su bili  Jelka Bivolčević (predsjednica), Ivan Kraljić i Drago Sekulić (članovi) vijećnici su na znanje primili rezultate izbora za  Općinsko vijeće općine Vrbje i svečano prisegnuli. Sjednicom je predsjedao Mladen  Konjević.  U Odbor za  izbor i imenovanja  izabrani su Ivan Gubić (predsjednik), Milan Bakić i Slavko karakašić (članovi).

Mladen Konjević, novi predsjednik Općinskog vijeća Općine Vrbje  zahvalio se vijećnicima na povjerenju  uvjeren da će svi zajedno surađivati i  raditi na dobrobit Općine Vrbje i njenog stanovništva.

Članovi Općinskog vijeća Općine Vrbje su  ŽELJKO JURAŠINOVIĆ, IVAN GUBIĆ,  MLADEN KONJEVIĆ, MILAN BAKIĆ, IVAN KRALJIĆ  i  JELKA BIVOLČEVIĆ (svi HSS), DRAGAN SEKULIĆ, SLAVKO KARAKAŠIĆ, JOSIP KALANJOŠ, STJEPAN MATIJEVIĆ i MATO STIPANČEVIĆ (svi HDZ).

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba