OPĆINA STARO PETROVO SELO PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
19. lipnja 2017.

SLAVKO MULAC  PREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA

Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća, održanoj 19.lipnja  za predsjednika je izabran Slavko Mulac (HDZ), a za zamjenike  Marko Dumenčić (HDZ)  i Zvonko Arić (HSS).  Izabrani si jednoglasno  kao što su usvojene  i ostale odluke, budući da su vladajući HDZ  i HDSSB i  oporbeni HSS suglasili prijedloge.

Mario Vučinić, predstojnik Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji  nije imao ni malo težak zadatak konstituirati  Općinsko vijeće.

Nakon što je Valentino Đurić izabran za predsjednika, a  Anton Bićanić i  Mario Vlainić za članove Mandatnog povjerenstva  općinski vijećnici su primili na znanje izvješće o provedenim izborima  za članove Općinskog Vijeća Općine Staro Petrovo Selo, verificirani su im mandati i svečano su prisegnuli.

IMG_1148
IMG_1150
IMG_1151
IMG_1152
IMG_1153
IMG_1154
IMG_1155
IMG_1156
IMG_1157
IMG_1158
IMG_1159
IMG_1186
IMG_1190
01/13 
start stop bwd fwd

Umjesto Josipa Kolodizeja  (HDZ) koji je svoj mandat stavio u mirovanje  zbog nespojivosti  obnašanja dužnosti zamjenika načelnika i općinskog vijećnika, vijećnicom je postala Nikolina Stepić sa liste HDZ-a u HDSSB-a.

Nakon što je predsjedanje sjednicom preuzela  Melita  Selichar izabra je Odbor za  izbor i imenovanja.  Za predsjednika je izabran Marko Dumenčić, a za članove  Branko Babić,  Stanislav Krištof i  Nikolina Stepić.  Jednoglasno  je za predsjednika  Općinskog vijeća Općine Staro Petrovo Selo izabran Slavko Mulac (HDZ), a za zamjenike Marko Dumenčić (HDZ)  i Zvonko Arić (HSS).  Predsjednik se zahvalio  vijećnicima na ukazanom povjerenju i izrazio nadu da će svi vijećnici, on osobno i oporbeni vijećnici, konstruktivno djelovati  u interesu  stanovništva i Općine Staro Petrovo Selo.

Nakon preuzimanja  ovlasti načelnika i  konstituiranja Općinskog vijeća načelnik Nikola Denis je najavio  ispunjenje obećanja danih u predizbornoj kampanji, rebalans proračuna i pripreme proračuna za narednu godinu , izmjene  općinskog prostornog plana  gospodarske zone i reciklažnog dvorišta, a kao prioritet je naveo aktivnosti  na pokretanju gospodarstva kako bi se  mladih  ljudi zadržali   u općini Staro Petrovo Selo  i kako bi osigurali  budućnost  Općine u ovim teškim vremenima.

Članovi  Općinskog vijeća Općine Staro Petrovo Selo su: Nikolina Stepić, Melita Selichar, Stanislav  Krištof, Marko Dumenčić, Branko Babić, Valentino Đurić, Slavko Mulac i Anton Bićanić   sa liste HDZ-a i  HDSSB-a, Željko Kočijašević, Zvonko Arić, Mario Vlainić i Dario Dragić sa liste HSS-a i HSLS-a , Brankica Denis i Valentina Brkanac sa liste HSP AS i Vlado Hruban sa liste  Grupe birača.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba