ČEŠKA BESEDA I OKOLICA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
05. rujna 2017.

"Pjesma i riječ na otovrenome"

Manifestaciju “Pjesma i riječ na otvorenome” organizirala je Češka beseda Nova Gradiška i okolica predvođena Zdravkom Konjićem, predsjednikom, na izletištu Strmac, 3. rujna. Iako se zbog nepovoljnih vremenskih prilika manifestacija i družnje održalo u planinarskom domu Strmac, pjesme i poezije bilo je na pretek.

img0 (2)
img1
img10
img11
img12
img13
img14
img15
img2
img3
img4
img5
img6
img7
img8
img9
01/16 
start stop bwd fwd

Organizatori manifestacije pobrinuli su se svojim članovima, gostima i posjetiteljima boravak u domu učiniti ugodnim, zabavnim i interaktivnim.Za bogat program zaslužni su brojni izvođači. To su  Pjevačka skupina i recitatori Češke besede Nova Gradiška i okolica, Češke besede Garešnica, Pjevačke skupine Golubice iz Batrine,gosti iz Okučana, članovi glazbene skupine SKD Prosveta Podobor. Nazočne je posebno oduševila posebna gošća iz Daruvara Vlatka Dankova svojim autorskim recitalima na češkom jeziku. Osim recitatorskih i glazbenih izvedbi gosti i posjetitelji imali su priliku pogledati i likovne radove članova Češke besede Nova Gradiška. Počasni gosti ove hvale vrijedne manifestacije jedne od najaktivnijih udruga na području Brodsko-posavske županije bili su župan Danijel Marušić te u ime grada Nova Gradiška zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina.

Nakon veselog glazbeno-literarnog programa podijeljene su zahvalnice svim sudionicima  manifestacije.Predsjednik Zdravko Konjić najavio je još nekoliko manifestacija: odlazak u Krapinske Toplice kada jedan od Dana češke kulture posvećuju Općini Krapinske Toplice te program povodom blagdana Svetog Nikole.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba