MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
05. prosinca 2017.

Volonterima Crvenog  križa uručene zahvalnice

U povodu Svjetskog dana volontera Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška organiziralo je  prigodno druženje  s volonterima Crvenog križa.

-Prigoda je da se okupimo i da vam  zahvalimo za sve   ono što ste učinili  i preko Crvenog križa drugima pomagali. Puno ste toga učinili i odradili, posebno u ovoj godini, koja je bila jako zahtjevna po pitanju podjele humanitarne pomoći. Na tome vam još jednom od srca zahvaljujem- kazao je Franjo Pavlović, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška i uručio   zahvalnice  Crvenog križa i prigodne poklone.

P1100281
P1100282
P1100285
P1100286
P1100290
P1100293
P1100296
prva (82)
1/8 
start stop bwd fwd

Zahvalnice su dobili Olga Cvjetković, Marijana Stanković, Snježana Gubić, Ivan Oršulić i Dominik Gubić.

Franjo Palović je  zahvalio na velikom  doprinosu koji  brojni  volonteri daju u  radu Crvenog križa čiji se rad   u velikom dijelu  i zasniva  na volonterizmu.

Kako ističe Pavlović,  volontiranje je dobrovoljno ulaganje osobnog vremena, truda, znanja i vještina kojima se obavljaju usluge ili aktivnosti za dobrobit druge osobe ili za zajedničku dobrobit, a obavljaju ih volonteri bez postojanja uvjeta isplate novčane nagrade ili potraživanja druge imovinske koristi za obavljeno volontiranje.

Dodaje  kako   volontiranje čini  srž izgradnje zajednice i  promiče povjerenje i uzajamnost, a ljude  potiče da budu odgovorni građani

 

Gradsko društvo Crvenog križa  poziva građane  koji žele postati volonteri  Hrvatskog Crvenog križa da se  jave u  Gradsko društvo Crvenog križa.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba