NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
19. siječnja 2018.

Otvorene Poljoprivredno-poduzetničke ideje „Nova Gradiška 2018.“

U Društvenom domu 19.siječnja, jubilarne,  dvadesete po redu  Poljoprivredno-poduzetničke ideje  „Nova Gradiška 2018.“ otvorila je  Dunja Magaš, državna tajnica u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja.

„  Ovo je jedan od značajnih poljoprivredno-poduzetničkih sajmova na ovom području, pa i šire. Osim što okuplja domaće poljoprivrednike, proizvođače, stručnjake i znanstvenike  to je spoj svega onoga što bi trebalo doprinijeti razvoju  mladih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava,  malih poduzetnika, a posljedično i gospodarstva  RH“, rekla je Dunja Magaš.

O značaju izložbene i edukativne manifestacije  govorili su gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić i župan brodsko-posavski Danijel Martušić.  Prikazan je i kratki film „20 godina poljoprivredno-poduzetničkih ideja“.

img0
img1
img10
img11
img12
img13
img14
img2
img3
img4
img5
img6
img7
img8
img9
01/15 
start stop bwd fwd

Evocirajući sjećanja Vladimir Plavac, koji je prije 20 godina kao brodsko-posavski dožupan  bio inicijator da se manifestacija održava u Novoj Gradiški zahvalio je svima koji su u proteklih 20 godina dali svoj doprinos  da se ona unaprijedi i održi kontinuitet.

Na svečanom otvaranju  u kulturno-umjetničkom programu nastupio je  KUD „Trenk“.

Tijekom dvodnevnog održavanja manifestacije u programu je više stručnih i edukativnih predavanja.  Na izložbeno-prodajnom dijelu 51 je štand  na kome se ima što vidjeli i kupiti. Svi oni koji mogu trebaju danas do 19  i sutra do 15 sati doći u Društveni dom i kupiti neki od domaćih, autentičnih i ekoloških proizvoda,  a na pozornici  u Društvenom domu uživati u nastupu kulturno-umjetnička društva.

Organizatori Poljoprivredno poduzetničkih ideja „Nova Gradiška 2018.“ su Brodsko-posavska županija, Grad Nova Gradiška, LAG zapadna Slavonija i Turističke zajednice Brodsko-posavske županije i Grada Nova Gradiška. Pokrovitelj je Ministarstvo poljoprivrede

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba