GRADSKA VIJEĆNICA PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
01. lipnja 2018.

Volonteri i mladi poduzetnici  iz Makedonije posjetili  Novu Gradišku.


U sklopu projekta „Solidarnost mladih za vrijeme krize“, te nakon posjete Volonterskom centru u  Slavonskom Brodu grupa volontera i mladih poduzetnika iz Makedonije posjetila je Novu Gradišku. U Gradskoj vijećnici održana je prezentacija projekta „Solidarni mladi za krizna vremena i krizni menedžment“ na kojoj su  Ana Alibegova, direktorica programa, i Jovica Gjorgijevski, savjetnik za zaštitu i spašavanje, govorili kako mlade uključiti i bolje surađivati u kriznim situacijama. Sve nazočne pozdravila je zamjenica  gradonačelnica Ivama Trupina.

„Prijatelji iz Makedonije iz općine Gazibaba su naši su gosti. Zahvaljujući vašem gradonačelniku koji je čuo da mi u Brodsko-posavskoj županiji  i Novoj Gradiški radimo projekte „Grad za mlade-mladi za grad“  i da želimo uključiti mlade u donošenje i predlaganje odluka bitnih za razvoj lokalne zajednice, te  poslao je delegaciju lokalnih čelnika, poduzetnika i aktivista u naš grad. Došli smo na ideju da bismo mogli druženjem razviti suradnju. Moram reći da smo na razne načine povezani s Makedoncima s kojima imamo jako dobre odnose i suradnju i čast mi je danas biti vaš domaćin“, kazala je  Ivana Trupina, zaželjela im dobrodošlicu  i dodala  da očekuje bolju i konkretnu suradnju.

Nakon kratkih prezentacija gosti iz Makedonije posjetili su  Industrijski park i upoznali sa njegovim  aktivnostima,  tvrtkama koje u njemu rade i CNC obradom drveta i metala.

img1
img2
img3
img4
img5
img6
img7
img8
img9
1/9 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba