SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
06. lipnja 2018.

Željko Bigović ponovo  zatalasao aktualni sat, gradonačelnik Vinko Grgić i Vlatko Grainer nisu mu ostali dužni

Današnji aktualni sat  na sjednici Gradskog vijeća kao da je bio nastavak prošle sjednice.  Za govornicom su se redali gradski vijećnici postavljajući gradonačelniku Vinku Grgiću pitanja vezana za  komunalnu infrastrukturu,  tražeći rješavanje  problema opskrbe vodom u pojedinim dijelovima grada, naprimjer, nekoliko obitelji u Požeškoj ulici u Maloj,   asfaltiranje ulica,  priključke na kanalizaciju u  Kovačevcu,  radu  vrtića u poslijepodnevnim satima , adaptaciji doma u Ljupini,  ulaganjima u gospodarstvo i  zapošljavanju.

Bilo je to tako sve dok se za riječ nije javio Željko Bigović.  Ponovio  je da nije dobio traženi pismeni odgovor na vijećnička pitanja,  prozvao je gradonačelnika  Vinka Grgića i predsjednicu Gradskog cvijeća Ljepšu Rakas -Vujčić koju je optužio za pristrano vođenje sjednica, prozvao  je i  vijećnika Vlatka Grainera  nazvavši ga potrčkom. Sebe, kako je kazao,  smatra žrtvom laži i uvreda  od strane gradonačelnika i, kako je kazao njegovog  jata.

Njegov istup nije ostao bez reagiranja pa je morao slušati primjedbe  na svoje  rukovođenje u Tvornici koža „Psunj“ i  kao predsjednik Skupštine u Komunalnom poduzeću Slavča.

Tomislav Bećirević na kraju je odustao od svojih  pitanja  kazavši kako je za njega  takva rasprava  šok  i cirkus  i nije način na  koji bi se u Gradskom vijeću trebalo raditi.

Na sjednici Gradsko vijeće je raspravljalo o izvješćima gradskih ustanova, zajednica i  društava, prodaji nekretnina u vlasništvu grada te, što je bila dopuna dnevnog reda, izmjeni odluke o  prikupljanju  miješanog i biorazgradivog otpada.

img0
img1
img3
img4
img5
img6
img7
1/7 
start stop bwd fwd

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba