Hvala na podršci

  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing

Pretraga sadržaja

Cajtungov Facebook


TURISTIČKA ZAJEDNICA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor TZBPŽ   
18. lipnja 2018.

Prvaci Hrvatske u sjedećoj odbojci na prijemu kod župana Marušića

 

Članovi Odbojkaškog kluba invalida Marsonia iz Slavonskog Broda  prvaci su  Hrvatske lige u sjedećoj odbojci u sezoni 2017./18. U ligi se natječe 12 klubova,  a od četrnaest utakmica odigranih u sezoni, samo jednu nisu riješili u svoju korist!

Župan Danijel Marušić i zamjenici Damir Mirković i Stjepan Bošnjaković primili su danas, 18. lipnja,  predstavnike OKI Marsonia, te mi čestitali na svim do sada ostvarenim uspjesima, te poželjeli puno sreće, zdravlja i uspjeha u budućem razdoblju.

Kako je istaknuo Josip Mihaljević, dopredsjednik Kluba i kapetan momčadi, cilj im je privući što veći broj igrača koji se žele posvetiti sjedećoj odbojci.  Treniraju tri puta tjedno po dva sata, a iako nekada o odbojci nisu znali gotovo ništa, upornim i predanim radom postali su prvaci Hrvatske.  Klub je osnovan 2005. godine, a proteklih sedam sezona bili su uglavnom na drugom mjestu, iza Osijeka ili Zagreba.  Predsjednica Kluba Ružica Vidaković predstavila je danas prisutne članove Kluba, te ispričala one koji su bili spriječeni poslovnim ili drugim obvezama, poput Željka Brice koji se nalazi u Nizozemskoj,  na pripremama za svjetsko prvenstvo.

Župan Marušić svima je zahvalio na pozitivnoj energiji koju ulažu u treninge i zajednička druženja, te kroz sport i rehabilitaciju potiču sve na zdraviji i otvoreniji pristup životu.  Župan je članovima Kluba obećao pomoć Brodsko- posavske županije, koja će u okviru svojih mogućnosti nastojati pomoći odlazak na brojne turnire na koje su pozvani i na kojima žele sudjelovati.

P1130922
P1130924
P1130928
P1130929
P1130934
P1130938
1/6 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba