OKUČANI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
26. listopada 2018.

Obnovljena zgrada dječjeg vrtića, pri kraju radovi na energetskoj obnovi škole, uređen trg

 

U Okučanima se ove godine dosta radilo, a na nekim projektima se još uvijek radi. Kako kaže općinski načelnik Aca Vidaković, porezna reforma donijela je više novca u općinsku kasu pa se moglo više planirati i sudjelovati u sufinanciranju više projekta.

Kako smo se uvjerili, na temelju ugovora koji je Općina potpisala sa Ministarstvom za demografiju, mlade i socijalnu politiku završeni su radovi na obnovi zgrade Dječjeg vrtića, a postupno se privode kraju i radovi vrijedni 3,2 milijuna kuna na energetskoj obnovi zgrade Osnovne škole. Završeni su radovi na uređenju i asfaltiranju Trga dr. Franje Tuđmana vrijedni 400.000 kuna, a financirani su sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

U ovoj godini obnavljaju se i održavaju nerazvrstane ceste, a u Okučanima Ulica fra Luke Ibrašimovića čiju modernizaciju sufinanciraju Brodsko-posavska županija i Općina Okučani. Planira se do kraja godine obnoviti i ulica Josipa Kozarca.

Iz godine u godinu Okučani su sve primjerenije uređeno mjesto čemu doprinose i djelatnici Komunalnog poduzeća„Sloboština“koje smo danas zatekli na jesenskim radovima, prikupljanju lišća i uređenju javnih površina.

P1200909
P1200918
P1200919
P1200923
P1200930
1/5 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba