KNJIŽNICA I ČITAONICA GORNJI BOGIĆEVCI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
12. studenog 2018.

Nada Zidar - Bogadi oduševila djecu  u Narodnoj  knjižnici i čitaonici „Grigor Vitez“

 

Obilježavajući Mjesec hrvatske knjige, a povodom Dana  hrvatskih knjižnica,  Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ i njena ravnateljica  Jasminka Klarić za učenike Područnih osnovnih škola  u Gornjim Bogićevcima i Smrtiću, te ostalu djecu,  organizirali su u Narodnoj knjižnici i čitaonici 7. studenog književni susret s Nadom Zidar - Bogadi,  pjesnikinjom, prozaisticom  i dramskom  spisateljicom za djecu.

Bio je to lijep i sadržajan susret s djecom, spisateljice koja je nakon završetka Škole primijenjenih umjetnosti diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i iza sebe  ima zavidan opusu i mnoštvo knjiga za djecu i mlade. Uz knjige za djecu autorica je i mnogih slikovnica, a njena djela  nalaze  i u školskim udžbenicima. Bitna je  autorica  u antologiji hrvatske dječje književnosti, igrokaza i dječjih priča.

Zahvaljujući Narodnoj knjižnici i čitaonici „Grigor Vitez“ osnovci i ostala djeca  s područja općine Gornji Bogićevci  dobili su priliku  upoznati se  s  njenim  radom  na području dječje književnosti  koji joj  je priskrbio zavidan ugled pisca za djecu. Svi oni koji su se našli u Narodnoj knjižnici i čitaonici „Grigor Vitez“ mogli su se u to uvjeriti i uživati u hvalevrijednom književnom druženju.

IMAG2045
IMAG2047
IMAG2050
IMAG2051
IMAG2055
IMAG2074
IMAG2077
IMAG2080
IMAG2081
1/9 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba