HRVATSKA SELJAČKA STRANKA PDF Ispis E-mail
Autor hssbpž   
12. studenog 2018.

KLUB SENIORA HSS-a

Vjerujemo u hrvatsku mladost koja mora pokazati odlučnost, hrabrost i samouvjerenost, mladost koja neće dizati ruke i spuštati glavu kod podržavanja politika koje su Hrvatsku povele na put odumiranja. Hrvatska seljačka stranka nikada nije zastupala male interesne skupine , političku klijentelu. HSS-u je u interesu bio i ostao čovjek koji živi, radi i odgaja obitelj na hrvatskom tlu. To su Samo neke od poruka koje su se mogle čuti na Osnivačkoj skupštini Kluba seniora HSS-a održanoj u subotu, 10.studenog 2018. u Zagrebu.

Za predsjednicu Kluba seniora izabrana je Marija Ledinski Anić koja je okupila članove Stranke starije od 65 godina koji žele aktivno sudjelovati u kreiranju HSS-ovih politika jer politički razvoj preduvjet je gospodarskog razvoja čega su seniori itekako svjesni.

Na Skupštini su izabrani delegati koji će predstavljati seniore na  Glavnoj skupštini HSS-a , a među njima je i dvoje brodskih HSS-ovaca Ana Glivetić i Antun Pospišil.

Gost Skupštine bio je potpredsjednik HSS-a Davor Vlaović koji je istaknuo važnost svih dobnih skupina u kreiranju HSS-ovi politika jer stranka u kojoj su aktivni mladi, žene, hrvatski branitelji i seniori može reći da je obiteljska stranka i da za svakog člana obitelji ima rezervirano mjesto za obiteljskim stolom, ali i politike koje će svim članovima te obitelji osigurati život dostojan čovjeka.

p01
p02
p03
p04
1/4 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba