TURISTIČKA ZAJEDNCA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor tzbpž   
29. studenog 2018.

Prezentacija Klastera Slavonije u Beču

 

Klaster Slavonije, odnosno Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemska i Virovitičko-podravska županija,  i predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Austriji  su 27. studenog uspješno prezentirale povjesnu, kulturnu i eno-gasto ponudu Slavonije i Baranje ispred 20-tak novinara iz Austrije.

Prezentaciju je svećano otvorila njezina ekscelencija dr.sc. Vesna Cvjetković, veleposlanica Republike Hrvatske u Austriji, te se zatim uzvanicima obratio gospodin Branimir Tončinić, direktor predstavništa Hrvatske turističke zajednice u Austriji, predstaviviši predstavnike Klastera Slavonije – gospođu Gordanu Fabčić, pročelnicu UO za gospodarstvo u Brodsko-posavskoj županiji, gospođu Ivanu Jurić, direktoricu Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i gospođu Ružicu Vidaković, direktoricu Turističke zajednice Brodsko-posavske županije.

Prezentaciji se odazvalo 20-tak novinara iz redakcija Falstaff, Golden Age, Reise-aktuell, Gewinn, TAI, styria digital one, 55plus-magazine, Wienmagazin, Kurier, Hotelmagazin Online, time4you, Auto Touring,  TIP i drugi kojima je predstavljena cjelokupna ponuda Klastera Slavonije te servirana gastronomska ponuda i specijaliteti toga kraja Hrvatske te su svim uzvanicima podjeljeni  promidžbeni materijali i press mapa Klastera Slavonije. U ime Obrtničke škole iz Slavonskog Broda i Gastronomskog fakulteta „Aspira“ iz Zagreba, dio tima bio je i Tomislav Banić, stručni učitelj u nastavi, koji je ponuđenu gastro ponudu pripremio i prezentirao.

Klaster Slavonije je povodom prezentacije osigurao i nagradu u obliku polupansiona u Eko-etno selu u Slavoniji i to za jednog od prisutnih novinara koji se odabrao izvlaćenjem posjetnica.

09264224629700
09264233716200
IMG_7839
IMG_7848
IMG_7849
IMG_7851
IMG_7854
IMG_7861
IMG_7866
1/9 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba