ŽUPAN POSJETIO RODILIŠTE NOVOGRADIŠKE BOLNICE PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
02. siječnja 2019.

Rođeno 337. djece, 5 više nego prethodne godine

 

Župan brodsko-posavski Danijel Marušić tradicionalno 1. siječnja svake godine posjeti rodilišta novogradiške i brodske bolnice. Djelatnicima, mamama i njihovim bebama poželi sretnu i uspješnu novu godinu, mamama uruči ruže i novčanu potporu za novorođeno dijete.

Tako je bilo i danas. U rodilištu Opće bolnice Nova Gradiška posljednjeg dana 2018. godine Dragana Bilić-Gaćeša i Nebojša Gaćeša iz Požege obitelj su povećali sa sinom Nikolom, a Paulina i Oliver Barišić iz Nove Gradiške sa kćerkom Ines. Danas se očekuje rođenje prve bebe u ovoj godini.

Kako je naglasio dr. Boris Lovrić, u rodilištu novogradiške bolnice rođeno je u 2018. godini 337 beba što je za pet više nego u 2017. godini.

„To nas je malo iznenadilo s obzirom na odlazak ljudi u inozemstvo i depopulaciju. Imamo nešto više poroda zahvaljujući tomu što je određeni broj rodilja došao iz okolnih krajeva koji ne gravitiraju našoj bolnici. Nadamo se da će se i u 2019. godini zadržati taj trend. U planu imamo nadogradnju novog ginekološko-porođajnog dijela“, kazao je dr. Boris Lovrić.

Župan Danijel Marušić djelatnicima Opće Bolnice Nova Gradiška, pogotovo djelatnicima u rodilištu čestitao je novu godinu i poželio im uspješan rad i osobni uspjeh. Istaknuo je da se radi o teškoj struci koja ne poznaje blagdane i slobodne dane i na tome im se zahvalio.

„Pet beba više rođenih u odnosu na prethodnu godinu je znakovito i lijepo za čuti u moru ružnih vijesti kojima smo svakodnevno izloženi, pogotovo o odlasku mladih. Drago mi je da se u prošloj godini rodilo 337. djece. Svima im želim dug i sretan život“, kazao je župan Danijel Marušić.

P1220800
P1220802
P1220804
P1220806
P1220813
P1220816
1/6 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba