GIMNAZIJA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
04. siječnja 2019.

Energetska obnovu zgrade Gimnazije

 

Govoreći prvog dana ove godine,  prilikom  posjete rodilištu  Opće bolnice Nova Gradiška, o projektima   koji će se  u Novoj Gradiški realizirati u 2019. godini  preko Brodsko-posavske županije, župan  Danijel Marušić, naveo je  i energetsku obnovu zgrade novogradiške Gimnazije, koja ove godine obilježava vrijedan jubilej, 100 godina postojanja.

Ovaj projekt uklapa se u gradske  projekte energetske obnove i uređenja pročelja zgrada u središtu  grada.  Bit će to, kako za obnovljene zgrade voli reći  gradonačelnik Vinko Grgić, još jedna  gradska  ljepotica. Ove godine u samom središtu grada bit će ih još.

Uz zgradu  „starog suda“  sada Katastra, energetska obnova obaviti će se ove godine na zgradi Doma kulture i zgradi Prekršajnog suda u Relkovićevoj ulici, a očekuje se da i Policijska uprava brodsko-posavska, uz potporu Grada, obnovi i zgradu Policijske postaje Nova Gradiška.

Kako doznajemo ove se godine  planira energetski  obnoviti i tzv. „županija“, zgrada na uglu Gajeve i Ulice Karla Djenješa. Time će zgrade  u najužem središtu Nove Gradiške biti obnovljene i ono će dobiti   sasvim novo lice koje će sigurno plijeniti pozornost  Novogradiščana, ali i svih onih koji dođu u naš grad.

 

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba