TURISTIČKA ZAJEDNICA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Ružica Vidaković   
08. veljače 2019.

SAJAM TURIZMA ''NATOUR ALPE-ADRIA''– LJUBLJANA 30.01.-03.02.

 

Klaster Slavonija koji obuhvaća pet slavonskih županija( Brodsko – posavsku, Požeško - slavonsku, Virovitičko – podravsku, Osječko – baranjsku i Vukovarsko srijemsku ) , predstavio se na međunarodnom turističkom sajmu u Ljubljani sa 30 godina tradicije koji promovira zeleni i aktivni turizam Natour Alpe-Adria.

Sajam se ove godine održao od 30. siječnja do 2. veljače. Na sajmu je sudjelovalo preko 330 turističkih predstavnika iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Italije, Austrije, Madžarske, Češke republike i Nepala. I ovaj zajednički nastup pet slavonskih županija pod nazivom klaster Slavonija podupire financijski Glavni ureda Hrvatske turističke zajednice kroz projekt sufinanciranja sajmova u inozemstvu. Nastup na spomenutom sajmu je dio programskih i promotivnih aktivnosti za ciljem promocije turističke ponude na tržištima iz kojih prema podacima E Visitor sustava dolazi značajan broj turista koji tijekom godine posjete Slavoniju.

''Jump to the Nature'' slogan pod kojim je ove godine organiziran sajam Natour Alpe Adria privukao je više od 15.000 aktivnih turista.

p001
p002
p003
1/3 
start stop bwd fwd

 

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba