NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
07. travnja 2019.

Skupština Zajednice proizvođača novogradiškog kraja

 

Zajednica proizvođača novogradiškog kraja koju čine Grad Nova Gradiška i šest općina novogradiškog kraja održala je redovnu godišnju skupštinu. Nazočni su bili načelnici općina, Borislav Vidošić, zamjenik gradonačelnika, Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška i Milan Rosić, voditelj Slavonskog dućana.

„U Slavonskom dućanu okupili smo proizvođače, prvenstveno s našeg novogradiškog kraja vlasnike OPG-ea, obrta i radinosti. Imamo i proizvode s područja Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke i Osječko baranjske županije. To su proizvodi koji se ne proizvode u novogradiškom kraju.  Namjera nam je  da promoviramo našu zajednicu, domaće proizvode i dućan koji je prošle godine veoma dobro poslovao i ostvario dobit od 340 000 kuna. Time smo opravdali naše postojanje  i vrlo smo zadovoljni “, kaže Vitomir Žakić, predsjednik Zajednice.

„Želja nam je da  Slavonski dućan opstane i još više napreduje uz pomoć građana Nove Gradiške i okolice. Ja se trudim da to tako i bude“ , kaže Milan Rosić koji je podnio Izvješće o radu i koje je jednoglasno prihvaćeno.

 

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba