NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg   
12. svibnja 2019.

Održana 1. Proljetna biciklijada

 

U organizaciji Biciklističkog kluba „Psunj“ Nova Gradiška 11. je svibnja održana prva Proljetna biciklijada na ruti Posavska poučna cesta, a duljina je oko 35 km.

Zaljubljenike u bicikliranje i zdrav život podržala je dolaskom i Ivana Trupina, zamjenica gradonačalenika i ispratila ih sa središnjeg novogradiškog trga na planiranu rutu Posavskom poučnom cestom.

-Dočekali smo subotu bez kiše i krenuli na dogovorenu Proljetnu biciklijadu, rekao nam je Saša Keser, predsjednik Kluba. U Dolini na Savi bit će okrjepa pa nastavljaju dalje.

-Naravno dobro došli su i svi oni koji nam se žele pridružiti tijekom vožnje kroz mjesta i mali i veliki, a kao što i vidite sve dobne skupine imamo i u Klubu.

Članovi Kluba vrijedno treniraju. Voze i po gradu, a često su i na Strmcu tako da, prema riječima Saše Kesera,kondicija nije upitna.

U Klubu je trenutno 30-ak članova, ali primaju sve koji im se žele pridružiti. Svakako treba reći kako uz rekreativnu vožnju članovi Biciklističkog kluba „Psunj“ Nova Gradiška voze i humanitarne utrke, a rado se odazivaju i na različite manifestacije kako bi ih sadržajno obogatili, promovirali sport i zdrav život te upozorili na potrebu očuvanja prirode. Ujedno su na ovaj način i promotori turističkih sadržaja na našem području.

DSCN5249
DSCN5253
DSCN5254
DSCN5259
DSCN5260
DSCN5275
DSCN5277
DSCN5284
DSCN5286
1/9 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba