OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
20. svibnja 2019.

Načelnik Zlatko Aga uručio donaciju  od 50.000 kuna Općoj bolnici

 

Obilježavanje Dana općine Rešetari  bila je prilika da općinski načelnik Zlatko  Aga  prigodno  u ime Općine Rešetari uruči donaciju  od 50.000 kuna Općoj bolnici  Nova Gradiška. Donaciju je primio  ravnatelj  dr. Josip Kolodziej

-Moram pohvaliti župana  brodsko-posavskog Danijela  Marušića, gradonačelnika Nove Gradiške Vinka Grgića  i sve kolege načelnike   iz zapadnog dijela naše županije što su u suradnji s ravnateljem Opće bolnice dr. Josipom Kolodzijem uspostavili odličnu suradnju. Posebno stoga što je svaka pomoć Bolnici dobrodošla. Kada se počela uređivati Pedijatrija, uz Županiju i Grad Novu Gradišku, koji su dali najviše, mi smo se načelnici odlučili isto tako na donaciju.

Smatram da je obilježavanje Dana općine  dobra prilika da ravnatelju uručimo  donaciju Općine Rešetari i pomognemo uređenju naše zajedničke bolnice. Ravnatelju, dr. Kolodzieju i njegovom timu moram zahvaliti  na dosadašnjem radu  i naporima koje ulažu u   stvaranju  boljih uvjeta  u bolnici, kako za rad  liječnika, tako i za pacijente - kazao je  načelnik Zlatko Aga.

 

 

-Prilika je ovo da se na  donaciji zahvalim ne  samo Općini Rešetari i njenom načelniku već i ostalim općinama i njihovim načelnicima.  Moram reći da je načelnik Zlatko Aga  bio jedan od inicijatora  ove akcije u kojoj su načelnici  općina sa područja bivše Općine Nova Gradiška  zajedno s gradonačelnikom Nove Gradiške  prikupili 600.000 kuna. Omogućilo je to  da ovih dana  završavamo rekonstrukciju   Odjela pedijatrije. Time  ćemo omogućiti  primjerene uvjete za rad liječnika i što je još važnije  za boravak bolesne djece- kazao je dr. Kolodziej.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba