POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
04. lipnja 2019.

KONTAKT POLICAJAC EDUCIRAO UČENIKE

 

Kontakt policajac Policijske postaje Nova Gradiška Tomislav Maraković, od 6. do 21. svibnja, u sklopu preventivnog programa „Zajedno više možemo“ i to prve komponente programa „Mogu ako hoću“ (MAH 1), ugostio je u policijskoj postaji učenike četvrtih razreda osnovnih škola „Mato Lovrak“ i „Ljudevit Gaj“. U tom vremenu je novogradišku policiju posjetilo oko 160 učenika u pratnji učitelja.

Kontakt policajac je učenike educirao o štetnosti i opasnosti, koje se kriju u konzumaciji alkohola, cigareta i droga, pozitivno ih savjetujući. Također je upoznao učenike sa policijskim poslovima, radnim okruženjem i načinom rada te korištenja policijske opreme i tehnike.

Učenici su imali mogućnost kroz ovaj interaktivni pristup, upoznati se za zaštitnom ulogom policije i načinima na koji se mogu policiji obratiti za pomoć. Također su educirani o samo zaštitnom ponašanju u slučaju pronalaska predmeta vezanih uz drogu, nasilje, vandalizam i drugih pojavnosti rizičnih i društveno neprihvatljivih ponašanja.

p001
1/1 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba