BOLNICA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
07. lipnja 2019.

Obnavljaju se  sve zgrade u Općoj bolnici

 

Na sjednici Županijske skupštine održanoj u utorak  donijeto je više odluka veoma značajnih za Opću bolnicu Nova Gradiška.

Prihvaćene su odluke o energetskoj obnovi zgrada u zdravstvu među kojima su i sve zgrade novogradiške  bolnice u  ukupnoj  vrijednosti od 43,1 milijun kuna.   Novac će se trošit  u  obnovu  nove i stare bolnice, zgrade  transfuzije, ginekologije, pedijatrije, ambulante i odjela kirurgije i interne medicine, te zgrada kuhinje i upravna zgrada. Osim što će ljepše izgledati  u njima će biti ugodnije boraviti djelatnicima i pacijentima, a treba naglasiti da će samo energetska ušteda iznosit   čak 70 posto na godišnjoj razini.

Dakako ova  vijest obradovat će sve one koji u bolnici rade ali i građane koji  u bolnicu dolaze po zdravlje. Zadovoljstvo će bit tim veće kada se realizira  i projekt  koji  zajednički pripremaju  Bolnica  i Grad Nova Gradiška, a radi se o kompletnom uređenju  vanjskog prostora bolnice koji  predviđa  uređenje prometnica i pješačkih staza, parkirališta, javne rasvjete, zelenih površina i hortikulture.

Dodajmo. Posljednjih godina, pa tako i ove,  u uređenje i opremanje  bolničkih odjela, te  uređaje, ulaže se velik novac.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba