UDRUŽENJE OBRTNIKA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Andrea Marinović   
05. srpnja 2019.

27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

 

27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održava se od 06. do 08. rujna 2019. godine na sajamskom prostoru Gudovac, pokraj grada Bjelovara.

Jesenski međunarodni sajam je međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju, te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije. Uz Proljetni sajam, najveća je sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i u široj regiji.

U privitku Vam za informaciju šaljemo prijavnicu za Sajam u kojoj možete vidjeti cijene izlagačkih prostora te Opće uvjete izlaganja na predmetnom sajmu. Više informacija možete pronaći na http://www.bj-sajam.hr/ .

Ovim putem Vas obavještavamo kako Udruženje obrtnika Nova Gradiška ima u planu organizirati zajedničko izlaganje članova na predmetnom sajmu (za članove koji nemaju dugovanja za komorski doprinos), ukoliko nam se prijavi dovoljan broj izlagača. Ukoliko ste zainteresirani za zajednički nastup, molimo Vas da nam se povratno javite najkasnije do 15.07.2019. godine – ponedjeljak, na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili tel: 035/361-763.

Za sva dodatna pitanja, također smo dostupni na iste kontakte.

IMG_0958
1/1 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba